2019-01-09 418 浏览
試左個十三么轉左陽春麵重點聽講係個湯,酸酸地又唔係好濃,又唔係話好吸引飲第二啖,配菜有三四件雞叉燒,其實類似醉雞捲,不過無酒味版本,普普通通咁,d手撕雞好似唔錯,不過撕得好碎下真係試得唔真😅串燒至少叫兩串,咁就叫左雞軟骨同雞腿肉,差唔多食晒成兜十三么先出現🤔睇來真係即燒,串雞軟骨幾好食,不過串雞腿肉就放題任食個隻急凍野來,仲以為新鮮雞腿肉😅仲有少少插曲就係侍應係放低十三么同時,都放低左一舊仔檸檬,我仲以為要好似越式拉麵咁落檸檬汁落係湯入面,好在我諗住試真d個湯先落檸檬汁,之後侍應放低兩串串燒先醒覺係For串燒,好心侍應講聲喇😅以為係d咩新食法,好在無放檸檬汁落湯😅😅😅😅😅😅😅
試左個十三么轉左陽春麵

十三么