2020-03-20 476 浏览
自選小碗飯麵 + 自選三款小食.#滷肉飯 配 #鹽酥雞 + #肉燥青菜 + #夜市小香腸因為🦆小編係喺旺角返工既,所以喱個本應係小編既午餐,不過因為當日下晝小編同同事都比較忙,要處理埋少少野先可以出去食飯,整整下出到去都去午茶時間啦~😵🤣 個set一黎到個感覺好似好少咁,但小編話你聽如果係女仔的話,食完係會夠飽既🙊講返重點啦,個滷肉飯小編覺得唔錯,雖然話係小碗size,但其實佢係滿滿一碗,而且上面既滷肉既肥瘦比例係3:7左右🐷,食到當中既鹹香味,不過就唔係好夠拌成碗飯一齊食啦…🧐 不過~仲有自選三款小食嘛~~🦆小編當下睇到個格菜同埋條小香腸,內心係充滿疑問既…點解可以得咁少?對比份鹽酥雞,個度連半條都唔夠既小香腸真係少得過分,小編本身以為應該有一條完整既表示失望… 味道方面,份青菜同小香腸真係冇咩特別,反而份鹽酥雞算不錯,上枱熱辣辣,應該係新鮮炸起,而且層炸粉唔厚,雞肉部分又唔算乾,所以不過不失啦~🐔.🏆 推薦:7/10📌 溫馨提示:如果真係想食喱個Tea set,小編建議大家望下附近有冇人食,睇下除左鹽酥雞之外,仲有D咩吸引到你地啦~🤗🤤
自選小碗飯麵 + 自選三款小食
#滷肉飯 配 #鹽酥雞 + #肉燥青菜 + #夜市小香腸