2024-06-10 876 浏览
早幾日約左好姊妹去旺角食放題☺️呢間係我口袋放題之一,間唔中都會去食😋因為CP值真係超級高😍今次lunch time我都係點左A餐,呢個餐已經好多好野食,包你食唔晒☺️入到去一坐低必然係QR code落單先,落左刺身、壽司🍣創作料理、燒物、天婦羅🍤仲有我最鍾意食嘅榴槤🤩🤩之後就行去自助區拎前菜小食、熟食、炸物、糖水、老火湯、點心、仲有好多水果🍉啲款多到你都可以食到飽為止😍😍唔好諗住就咁,食飽正餐,仲有超多款嘅雪條、雪糕🍦飲品、糖果,任飲任食🤩🤩最正係Häagen-Dazs都可以任拎任食,想值回票價真係話都無咁易😙😙我發覺自己每次黎都必食刺身、壽司🍣榴槤,因為真係超好食🤤刺身壽司都好新鮮,而且壽司飯size大細岩岩好😝佢哋榴槤超級新鮮,仲好食過我平時自己買嗰啲😋😋佢哋最近生意忙左好多,當日人流都坐滿曬,等左一輪先有位,如果有興趣去食真係建議提早book位🥰📍極尚大瀛喜日本料理 (旺角)旺角彌敦道655號5樓#大瀛喜 #日式放題 #日式料理 #性價比高 #旺角美食 #必食放題 #人氣推介 #刺身新鮮 #質素高 #價錢優惠 #旺角 #香港 #美食日記 #yummy #mk #japenesefo

入到去一坐低必然係QR code落單先,落左刺身壽司🍣創作料理、燒物、天婦羅🍤仲有我最鍾意食嘅榴槤🤩🤩

我發覺自己每次黎都必食刺身壽司🍣榴槤,因為真係超好食🤤刺身壽司都好新鮮,而且壽司飯size大細岩岩好😝
佢哋榴槤超級新鮮,仲好食過我平時自己買嗰啲😋😋

📍極尚大瀛喜日本料理 (旺角)
旺角彌敦道655號5樓

#大瀛喜 #日式放題 #日式料理 #性價比高 #旺角美食 #必食放題 #人氣推介 #刺身新鮮 #質素高 #價錢優惠 #旺角 #香港 #美食日記 #yummy #mk #japenesefood #kol

2024-05-30
午餐