2023-12-06
日日返工咁多野做咁攰,收工一定要嚟個大解放,食放題就最好不過😆旺角嘅御滿屋日本料理,算係我比較鍾意嘅一間。地方夠大,坐得又舒服😌最緊要係少漏單又上菜快。今次食嘅係$248(早割5:00時段) 77品A餐😊採用QR code落單,而且有埋食物圖睇,呢方面係幾好👍🏻多數坐低我就會即刻落一轉單先,之後就出去自助區,自助區域都幾大,除咗飲品/甜品之外,仲有各式前菜/炸物等等嘅熟食✅一嚟先食刺身,三文魚厚切,帶子好鮮甜,最正係有泰式生蝦,平時泰國餐廳一碟都接近成舊水😆呢度任點仲要質素唔差㗎!壽司就推介鹽燒左口魚邊,係好軟嫩嘅口感🤤今次食熟食比較多,呢度嘅牛真係唔錯,和風牛柳粒同埋美國薄燒牛肉係必點,牛柳粒夠惹味,薄燒牛肉好重牛味🐂西京比目魚魚油充足,好香口🐟我哋仲叫咗一個蒜香蛤蜊卜卜蜆鍋,辣辣地好惹味,入面仲有啲娃娃菜,索晒啲湯汁,正。如果鍾意食榴槤嘅朋友,可以留意番😎呢度有馬來西亞烤榴槤可以仼食(亦有唔烤),仲有貓山王榴槤炸彈,鍾意食嘅朋友唔好錯過!
今次食嘅係$248(早割5:00時段) 77品A餐😊