2021-06-03
講唔停一直都好鍾意食雞煲同海鮮 近排發現原來有間餐廳可以同時滿足呢兩個願望 冇諗過有得任食海鮮🤩無極限海鮮放題 2.5小時 19:30-22:00 $358佢包咗剌身拼盤 花膠年糕雞煲 燉湯 同埋任食海鮮打邊爐 Like埋佢地個社交平台仲會送埋小食 上次去係薄燒牛肉 下面夾左洋蔥酸酸地幾開胃👅雞煲:講唔停就嗌咗中辣 個人覺得好惹味不過下次會揀再辣啲 花膠份量亦都好多🥰刺身拼盤:$788龍蝦象拔蚌海立魚拼盤真係大到有啲嚇親😨 個龍蝦好鮮甜而個象拔蚌亦都好爽脆😗超級海鮮盒:有鮑魚扇貝同龍蝦 最鐘意個扇貝 係超級大隻!個龍蝦就唔係好大隻不過都好新鮮🦞火鍋:講唔停嗰日就揀咗椰子湯底同龍蝦湯底 個人覺得湯底有啲淡 濃啲會更加正!不過佢啲火鍋配料有超級多款式同海鮮🤩 但係食完前面啲嘢食之後講唔停已經飽咗8成所以冇幫大家試到好多🥺 講唔停推介蟶子王同海蝦 兩款都新鮮大隻🦞👍🏻安格斯牛小排肉質都好唔錯又唔會好似肥牛咁多肥膏😚 牛舌就有啲靭😬 個自家製黑松露墨魚滑都好彈牙😋 最重要係呢啲全部都可以任食!整體黎講 講唔停覺得呢個放題真係好抵食好豐富 好推廌比鐘意食海鮮嘅朋友仔~