2022-01-15
晚市禁堂食,但仍要拍拖同生活😂所以呢排多左買外賣返屋企撐枱腳💕呢間小食店想試好耐!係來自韓國既阿里郎熱狗棒🌭遠處已經見到店鋪大排長龍,睇黎疫情都無阻佢既人氣度🔥熱狗棒即叫即炸,真係超級熱辣辣🔥仲可以按個個喜好加上茄汁、芥末、車打芝士醬、甜辣醬😋如果想外賣返屋企,都唔洗擔心😌佢既外賣紙盒包裝穩固,熱狗棒既熱力都可以維持頗長時間,唔會好快凍左,店員仲放左好多茄汁同芥末醬俾你返屋企慢慢調味,好貼心❤️🌭任意熱狗4個組合 $120★阿里郎熱狗棒★雙重芝士拉絲熱狗棒• 叫左阿里郎熱狗棒,呢個係簡簡單單香脆既外皮包住條熱狗腸🌭加上唔同既醬料感覺唔會太單調!不過我都係中意有埋芝士多啲😛• 雙重芝士拉絲係最邪惡👾芝士味濃郁,仲有拉絲效果,芝士控必叫🧀(可惜因為食到個場面有啲難堪所以冇影到相😅)★薯條鴛鴦芝腸熱狗棒:★芝薯熱狗棒• 個人比較喜歡薯條款既熱狗棒😝外面佈滿一粒粒既薯仔粒,賣相好特別又幾好咬,充滿薯味🍟• 鴛鴦芝腸棒比較豐富,上半部份係芝士條,下半部份有腸仔😚🥢阿里郎炒年糕 $35本身想試玫瑰味但佢冇晒,所以叫左招牌款既炒年糕😎份量比想像中多,醬汁偏辣幾惹味🔥口感軟綿好咬🤩🍡芝士波 $25好好食
🌭任意熱狗4個組合 $120
[基本熱狗款]
★阿里郎熱狗棒
★雙重芝士拉絲熱狗棒
[薯條熱狗款]
★薯條鴛鴦芝腸熱狗棒:
★芝薯熱狗棒
• 鴛鴦芝腸棒比較豐富,上半部份係芝士條,下半部份有腸仔😚
🥢阿里郎炒年糕 $35
🍡芝士波 $25
好好食呀!!食落有少少甜味,口感煙韌,中間有香濃而軟綿綿既芝士!一啲都唔漏,Jeng~
🥤Peach Ade $18
必叫呀😎蜜桃味好清甜🍑唔會係好假果種味道!
加上氣泡感十足,好清爽!解辣又解膩😚