2018-12-10 67 浏览
作為韓燒黎講,其實有好多選擇,成晚落黎,我地四個都叫唔曬全部的食物總類,我地叫左牛豬雞肉、海鮮同冷麵、柚子味炸雞。服務都幾好,會主動問洗唔洗換燒盤,而且得閒就清碟,好過好多其他地方,叫先叫得yuk😂牛肉整體黎講無話好特別,可能因為其他老友仔本身唔係牛肉愛好者,利申鍾意食,而且睇佢個個餐牌其實都多種類,任叫唔嬲。叫最多係雞肉同魚,快熟好味,特別係個魚柳,5分鐘就食得,煎耐少少更有焦脆口感,多春魚都係另一寵愛,燒同平時bbq嘅感覺唔同,因為燒係任加野食上去,唔係得兩支叉嘅位,然後又唔洗睇住有得坐,適合4 5個人的聚會。冷麵都係我地會encore的嘢,因為本身佢份量唔多,應該係就住放題所以細份d,唔想大家食唔曬lol最開心都係最後大家食到飽曬,但仲有個雪糕送,仲係韓國的水果味雪糕,係本人雪條中的最愛,因為奶味同水果味係超夾,推薦蜜瓜!