2021-03-31
Nagasakayaki🏮 High Quality Japanese Cuisine💕 Oishiiii🥢..旺角一間樓上日料店,環境卻係唔錯。但午餐時段有大量卡位4人座,卻稱要準備晚市未能安排❓不過坐卡位感覺都幾舒服 夠風味,又可以近距離見住師傅準備食材,高座都唔錯架,氣氛同樣一流 和風味十足啊。Lunch 每份Set 都有跟:麵豉湯🍲、是日小食、和風沙律🥗,跟餐配 質素唔錯。湯不會死咸帶鮮味、沙律小食都同樣新鮮又好吃。ll $138原條鰻魚超級大條😍 好驚喜又吸引啊‼️ 肉質新鮮有質素,而且超級肥美 好好吃。很少餐廳有吃高質鰻魚🐟,真的不錯。而且價錢超抵食,值得來一試喔。ll $78烏冬同樣有水準,Udon 🍜 麵條夠煙韌,就算久浸同樣保持到口感。燒雞扒🐥 燒得外皮香脆肉嫩,而且絕不油膩,肉質亦不會鞋。蘸點醬汁吃更惹味。ll (半價) $18另外Lunch 加配既小食同樣抵食💕,材料足、雞翼夠香脆嫩滑、用上日本南瓜🎃 tempura 粉夠薄脆。款款精緻又好吃。呢個價錢真係很可以。..呢間真係一間抵食既精緻日本菜🥢 而且環境好靚又有心思,來吃個飯真係好relax。仲有其他Sashim
Lunch 每份Set 都有跟:
l[原條汁燒鰻魚丼]l $138
l[燒雞扒烏冬]l $78
l[茶碗蒸 $18、 芝麻雞翼 $28、南瓜天婦羅]l (半價) $18
呢間真係一間抵食既精緻日本菜🥢 而且環境好靚又有心思,來吃個飯真係好relax。仲有其他Sashimi & Sushi🍣,相信都一樣高質呢。
×××[長阪燒 -Nagasakayaki]×××