📍大將 TOP地庫原來有間一人一鍋既日本任食火鍋,佢地其中一個套餐仲有和牛添🤤今次仲加錢玩左佢地既遊戲,午市加$18就可以玩佢哋嘅「任塞之放題 技能之競技會」,餐廳會比一個膠袋仔你, 3分鐘之內,你夾到幾多丸入膠袋,入面嘅丸就係你㗎啦,真正有得食又有得玩😆👅嚴選日本和牛上肩肉 $498放題湯底有幾個,我哋揀咗椰子雞湯,同埋完熟蕃茄海老濃湯,椰子雞湯仲會有雞件~如果鍾意好清嘅朋友,一定要試吓椰子雞湯,鍾意湯底好濃唔洗點醬油嘅話就要試吓佢哋嘅蕃茄湯啦,比想像中更加酸酸甜甜😚套餐包左大約20種任叫食物,有黑毛和牛,prime牛肩肉,阿古豬,昆布漬雞肉,蝦滑,即炸午餐肉,海鮮拼盤,鮑魚,黑魚片同大蝦等等。出面自助區仲有丸,菜,炸物同埋甜品,都算豐富。呢到唔係嘟QR code自己落單,不過就算人手落單都冇漏單!個人推介黑毛和牛,昆布漬雞肉同蝦滑,另外一定要出去自己整窩夫加雪糕😛
📍大將

👅嚴選日本和牛上肩肉 $498