2018-07-19
好耐冇寫食評喇,今次遇到間好食既泰國菜,所以的起心肝同大家推介下!環境:旺角呢d旺區黎講呢度地方都算大,可以容納三五知己至到十人大伙兒既聚會,而且唔係夾硬坐到勁迫個隻,座位算寬敞坐得幾舒服,而且呢度既裝潢佈置好有泰國特色好靚!服務:侍應招呼唔錯,超碼帶位、落單同執野都好有禮貌同快手,係旺角食野度度都多人,可以咁快脆同唔漏單已經唔容易呢。衛生:雖然地方比較暗同舊,但都睇到係乾乾淨淨既,乎合呢個價錢既質素啦。味道:男朋友點左個一人晚餐,叫左炒蠔餅飯,比起單點真係抵好多,仲送野飲同甜品,而且黎到份量一d都唔縮水,睇下相就見到幾多蠔仔,食落新鮮多汁,配埋炒蛋同三色椒,唔同口感得黎又好夾!我就叫左個豬頸肉湯米線,始終覺得泰式湯麵係要配河粉,可惜去到已經賣晒,豬頸肉煎得好靚,邊邊係脆既,食落好多肉汁,但因為切成長條形,所以肥得黎唔會油膩,方便搭麵食!另外叫左期待已久既秘制燒雞半隻,雞皮燒到金黃色而且好脆,平時唔食雞皮既我都括左出去食晒佢地,雞肉好滑,點埋佢地既秘制醬汁,一甜酸,一香辣,兩種滋味,岩晒大班人share食。抵食:計番一人百五蚊唔使,份量算岩岩好,個一人套餐真心抵飯,連野飲同甜品都係58
味道:
抵食:計番一人百五蚊唔使,份量算岩岩好,個一人套餐真心抵飯,連野飲同甜品都係58-89蚊,呢個價位配呢個質量,係值得推介既!