2018-05-18 167 浏览
话明系Girl talk,紧系揾一间旺中带静,坐得舒服又唔限时的食肆,HeSheEat正正合晒我哋心意。店舖颇大,内有不同组合的枱椅,可以少少哋两个人食,亦都可以一大班十几个人去食,唔错唔错。头盘叫了炸蘑菇酿鸡肉,估唔到蘑菇都可以炸,炸过的蘑菇非常香脆而且唔油腻,出面脆入面就依然Juicy,配上黑松露蛋黄酱,唔错唔错;而且还配有少量沙律菜,感觉平衡。烧美国牛肉胡麻酱沙律,烧过的牛肉软绵绵,又滑又有牛味;而且还配有少量沙律菜,是不错的头盘。主菜叫了海鲜意大利饭,海鲜有青口、大虾、带子及鱿鱼,海鲜火候煮得刚刚好,令海鲜又滑又Juicy;意大利饭粒粒分明,软坚适中,而且粒粒挂上番茄汤,推介。春鸡黑松露意大利饭,鸡有两大件,鸡腌得入味,鸡脾肉嫩滑;意大利饭粒粒分明,软坚适中,黑松露酱分量很多,粒粒饭都充满黑松露酱,正。依度最好的就系头盘主菜出品唔错,而且甜品都出名,咁就唔驶食到一半转场。蓝苺芝士蛋糕的芝士松软浓郁,配上滑滑的蓝苺泡抹,唔错。云尼拿士多啤梨奶冻,士多啤梨雪糕该是雪芭,好fresh;奶冻满满云尼拿籽,滑滑的,亦都唔会太甜,正。
炸蘑菇酿鸡肉
烧美国牛肉胡麻酱沙律