餐厅: HeSheEat (白布街)
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
3天前 91 浏览
疫情继续爆发,跳舞跳到就嚟又冇饭食,呢舖真系夏日Fiesta,举手挥霍情绪由左至右,忘情狂欢呼追击主音结他,大家都多得佢地唔少。 唔同嘅餐厅都继续做紧优惠,又或者救亡,因为唔知几时又会停晚市,毕竟跳完舞最後都要食饭。 前牌朋友介绍我食He she eat,佢话呢度做紧买一送一非常抵食,有兴趣就去试吓。 听过呢个大名无数咁多次,都未去过,一直都系年青人打卡嘅Cafe,朋友话我知,前排经过旺角就去下。 因为呢度有几个晚餐做紧买一送一,只要你叫一个餐,就可以喺Menu里边拣其他价钱平嘅选择,有饭、有沙律、有汉堡包,有饭,有猪扒,有意粉,两个人各自拣自己嘅喜好。 我选了香煎加拿大带子拼鲜虾半蒜香烟肉扁意粉配黑蟹子红花汁,意粉质素不错,劲吸汁,又唔会太肥油腻,带子煎得好soft好软熟,虾都新鲜大只,几好。 另外点了匈牙利炖牛筋肉配珍珠饭,呢个组合有啲少见,特别系个珍珠饭,个匈牙利汁捞饭真系几精彩,牛筋肉有点像羊肉嘅味道,也不错。 仲可以俾钱单加点心,我们叫了炸单骨鸡翼同香煎芝士玉子,特别锺意单骨鸡翼,加上honey mustard ,好正。 套餐点了

套餐点了两杯特式饮品,每人都系百几蚊,真系好抵食。

呢间餐厅都几适合打卡,见到佢呢度有日式梳乎厘班戟推荐,就点一个,有原味,士多啤梨,抹茶,同朱古力味任你选,由於可以加橙酒,所以我都系要朱古力味。

打卡满分,食落去虽然唔系日本个只梳乎厘班戟嘅世界级享受,但以呢个价钱,我冇乜投诉。

整体来讲,食物水准不错,价钱抵,怪不得咁多年青人支持。

唯一唔好嘅系,我觉得自己太老,拉高左呢度消费顾客嘅平均年龄。

HeSheEat (白布街) 旺角白布街22号艺兴大厦地下4号舖 如果你想个人青春一点,感受多啲年青人嘅气息,你黎一定冇错。
2020-11-03
2020-11-22 89 浏览
很久没有到过这间分店,上一次来应该是与好朋友们到旁边的餐厅吃完饭,意犹未尽再来这间吃甜品😌今次带爸爸来吃饭,原来楼上有阁楼,有很多座位。🤔单骨蜜糖芥末鸡翼 | $55鸡翼炸得香脆热辣辣,加上了蜜糖芥茉酱很惹味,单骨鸡翼多肉,而且方面食用。牛油果牛肉汉堡配田园沙律 | $90这个牛肉汉堡好抵食,中间夹有半个牛油果🥑,牛肉汉堡🍔的肉质嫩滑,牛肉大约五成熟,芝士热溶在汉堡扒上,面包皮烘得乾脆。白菌,烟腩肉,温泉蛋芝士汁鲜蛋意大利面 | $85意大利面上铺满蘑菇片及烟肉,中间有只温泉蛋,意大利面浸在芝士汁中,把温泉蛋刺穿让蛋汁缓缓地流到意大利面上与芝士汁融合,整个意大利面吃起来更加滑溜。Oreo奶昔、燕麦乳酪奶昔 | @$38燕麦乳酪奶昔带有乳酪的酸味,奶昔中有燕麦片,混合顶层的忌廉更加滑溜。Oreo奶昔比较甜,奶昔中有Oreo饼碎, Oreo味浓。朱古力花生酱焦糖香蕉配杏仁雪糕 | $58最喜欢吃厚焗松饼,无论摆盆到味道都做得很好烧过的香蕉有脆脆的焦糖香,淋上朱古力酱及蜜糖加速了雪糕的溶化,切开松饼🥞热热的蛋糕碰上了雪糕,完美的为这餐画上句号。有新出的日式疏乎厘pancake,下次来要试试。
单骨蜜糖芥末鸡翼 | $55

牛油果牛肉汉堡配田园沙律 | $90

白菌,烟腩肉,温泉蛋芝士汁鲜蛋意大利面 | $85

Oreo奶昔、燕麦乳酪奶昔 | @$38

朱古力花生酱焦糖香蕉配杏仁雪糕 | $58
最喜欢吃厚焗松饼,无论摆盆到味道都做得很好

有新出的日式疏乎厘pancake,下次来要试试。
2020-11-11
  • 芝士汁鲜蛋意大利面
  • 牛油果牛肉汉堡配田园沙律
2020-10-28 1197 浏览
位於旺角的 He She Eat,最近又推出买一送一优惠啦! 适逢红日假期,便预先订座,带妈妈来嚐一嚐这间在年轻界人气高企的餐厅吧! 其实买一送一已经不是第一次推行了,这次再次推行,餐厅主厨重新设计出多款菜式,一共六款,款款吸引,款款美味哦。包括: 意式巴马风乾火腿无花果沙律、韩式泡菜鸡粒鲜菇炒饭、泰式香辣鸡汉堡包、匈牙利炖牛肋肉饭、维也纳炸极薄猪扒 和 香煎加拿大带子并鲜虾扁意粉。除了主菜,更可用优惠价追加六款小食哦。 匈牙利炖牛肋肉配珍珠饭 $148 我超爱吃匈牙利炖肉的! He She Eat烹调的匈牙利炖牛肋肉,味道和卖相匀深得我心! 色泽深浓的酱汁,传来扑鼻的牛肉香。牛肋肉肥嫩带筋,已炖至软腍,炖至入味,一咬牛肉四溢,超好吃的~ 配上薯仔粒、青椒和蕃茄仔,色彩缤纷,令人胃口大开。 香煎加拿大带子并鲜虾伴蒜香烟肉扁意粉 $158 扁意粉的摆盘精美,卷成漂亮的形态,撒上烟肉碎,感觉很用心呢! 带子大大颗,软腍鲜甜,鲜虾咸香,意粉软硬适中,拌上黑蟹籽红花汁,味道更佳唷。 Cheese Mango Tea $40炸单骨鸡翼 $30/4只 里上厚厚的炸浆,炸至脆卜卜的鸡翼,依然保留肉汁

匈牙利炖牛肋肉配珍珠饭 $148

香煎加拿大带子并鲜虾伴蒜香烟肉扁意粉 $158

Cheese Mango Tea $40

炸单骨鸡翼 $30/4只

里上厚厚的炸浆,炸至脆卜卜的鸡翼,依然保留肉汁,鸡肉鲜嫩,跟蜜糖芥末酱很配呀。
2020-10-26
一向很受年青人欢迎的甜点店 HeSheEat 最近排出左几款新口味震腾腾舒芙蕾松饼,这天去嚐鲜的时候,仲俾我发现原来咸食都有几款素食拣,个早午餐都有惊喜架。HeSheEat 在旺角白布街的店已经开业好多年,球场後面这一带都蛮多酒吧和打边炉,仲有几间咖啡店添,食完饭食甜品系正确选择。餐厅有两层,楼下座位比较少只有几台。楼上就坐到好多人,图中是其中一半座位,另外一边还有好几张台。虽然开业多年,但新菜式系层出不穷的,最近就有几款空气感十足的日式梳乎厘班戟,四个口味睇起来都唔错。如果食正餐的话,旺角店现在有买一送一优惠,都几抵食喎。B04 Go Green Brunch HK$90餐牌上以肉食为主,唔食肉的话有一款意粉拣,另外仲俾我见到这个绿色全日早餐。一盘上面有蛋、薯仔沙律、牛油果蓉、番茄、大啡菇、菠菜、薯饼和迷你牛角包,牛角包仲有两只,食晒都几饱。当中最有惊喜系个薯仔沙律,食起来好香洋葱味。不过我觉得个牛油果蓉差咁d柠檬汁,可以再完美少少。士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟 HK$98吃这个班戟的时候好搞笑,因为佢有附一球芝士雪糕,上面又有块芝士脆片,连个酱都有少少芝士味,搞到我同朋友都以为自己睇

餐厅有两层,楼下座位比较少只有几台。

B04 Go Green Brunch HK$90

士多啤梨焦糖脆脆梳乎厘班戟 HK$98

吃这个班戟的时候好搞笑,因为佢有附一球芝士雪糕,上面又有块芝士脆片,连个酱都有少少芝士味,搞到我同朋友都以为自己睇漏左,不过个餐牌又真系无写有芝士喎。我本身锺意食芝士就觉得几好食,最锺意咸甜咸甜的组合,吃起来不会太滞。

朱古力梳乎厘班戟(含橙酒) HK$88

梳乎厘班戟即叫即煎,要预算等三十分钟时间,建议一坐低就叫左先,可以边食住咸食下午茶边等。班戟上桌的时候震腾腾,够晒视觉效果,影完一轮相都保持到卖相无塌好多,食起来充满鸡蛋香,质素唔错。这款朱古力味无想像中浓,味道偏甜那边,橙的份量比预期中多。

食完饭总要食埋甜品先安乐,食梳乎厘班戟都几疗癒架,仲可以影相打卡添。
2020-10-23
2020-10-18 939 浏览
今次系第2次食He She Eat Cafe啦🤩☕️,估唔到旺角白布街都有分店,地点比较方便👍🏻。餐厅有2层,座位算多,环境舒适🥰,都适合同朋友聚脚👯‍♀️👯。.📍烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭($98)Eel Scrambled Eggs🐟烧鳗鱼肥美油润,烧汁完全渗入鱼肉,令鳗鱼食起嚟带甜味。可惜滑蛋份量少,而且炒得唔够嫰。红饭偏淡,有色水冇味道,另外饭量唔多,整体味道并不突出。.📍红花海鲜烩意大利饭($110)Seafood Saffron 海鲜配料有虾🦐、鱿鱼🦑同蚬肉,当中虾肉最好食,爽口弹牙有调味,而其余2款只系不过不失👉🏻👈🏻。烩饭味道几好,饭粒吸收咗高汤,外表饱满,味道浓郁。饭面仲加咗唔少芝士🧀,食起嚟味道讨好,而且口感Creamy,不错👍🏻。.📍朱古力梳乎厘班戟含橙酒($88)Chocolate Soufflé Pancake with Orange Liqueur 先讲个卖相真系麻麻地,唔系好明点解嗰班戟要浸喺橙汁到。班戟底无可避免地浸湿咗,虽然吸收左啲橙汁同橙酒,再加上橙皮,味道的确几突出🍊,不过感觉真喺怪怪地。 班戟上嘅朱古力🍫味道相对较弱,班戟口感唔差🥞,但整个甜品味道欠缺融和
烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭
📍烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭($98)
Eel Scrambled Eggs
红花海鲜烩意大利饭
红花海鲜烩意大利饭
📍红花海鲜烩意大利饭($110)
Seafood Saffron
朱古力梳乎厘班戟含橙酒
📍朱古力梳乎厘班戟含橙酒($88)
先讲个卖相真系麻麻地,唔系好明点解嗰班戟要浸喺橙汁到。班戟底无可避免地浸湿咗,虽然吸收左啲橙汁同橙酒,再加上橙皮,味道的确几突出🍊,不过感觉真喺怪怪地。 班戟上嘅朱古力🍫味道相对较弱,班戟口感唔差🥞,但整个甜品味道欠缺融和。
Menu
2020-10-12
  • 红花海鲜烩意大利饭
Hesheeat🍵宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $108 🍳即叫即煎,大约等二十分钟。班戟热腾腾,但黑芝麻雪糕较易溶化,差少少先有冰火交融嘅感觉。不过,黑芝麻同抹茶合并都几少有。上面有块脆片估唔到系咸咸地,虽然味道上唔太合衬,但都几特别。班戟嘅抹茶酱甜度适中,班戟较厚身,唔似有空气感嘅疏乎厘。而配料上,白玉偏硬,但系其他都几软糯。🍓士多啤梨奶昔/🍪曲奇奶昔 $39卖相几靓,忌廉多得黎都好邪恶。个人偏好系曲奇奶昔,相对甜度适中同口感丰富啲。
Hesheeat
🍵宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟 $108

🍓士多啤梨奶昔/🍪曲奇奶昔 $39
抹茶芝麻疏乎厘班戟
士多啤梨奶昔/曲奇奶昔
2020-11-22
抹茶芝麻疏乎厘班戟
6天前 0 浏览
餐厅有两层,座位很多,好适合和朋友倾计食饭。除了主菜外,甜品选择也有不少,可以一并食晚餐同甜品。单骨蜜糖芥末鸡翼。小食份量多,有很多只鸡翼。每只都炸到十分香脆,蜜糖味香甜带点点芥末味。吃不停口。蒜香辣椒蕃茄大虾配蒜蓉多士。多士切成正方形,烘得脆。虾大只,肉质爽口。蕃茄酱浓味,有小小辣。将大虾放上多士面,再放点蕃茄酱在面,这配搭口感一流。红花海鲜烩意大利饭。意大利饭粒有咬口,但不会太硬。饭粒吸满了汤汁,香浓湿润,很出色。海鲜十分丰富,有大虾,鱿鱼,蚬肉。甜品是重点之一。点了宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟。梳乎厘好松软,震腾腾的,蛋味突出。 抹茶酱甜且浓味。配料有白玉和蕨饼,烟韧。芝麻忌廉很特别,还有甜甜的红豆,配搭很夹。白桃白茶。果茶带微微甜味。

单骨蜜糖芥末鸡翼。小食份量多,有很多只鸡翼
。每只都炸到十分香脆,蜜糖味香甜带点点芥末味。吃不停口。

。将大虾放上多士面,再放点蕃茄酱在面,这配搭口感一流

红花海鲜烩意大利饭。意大利饭粒有咬口,但不会太硬
。饭粒吸满了汤汁,香浓湿润,很出色
。海鲜十分丰富,有大虾,鱿鱼,蚬肉。

甜品是重点之一。点了宇治抹茶黑芝麻梳乎厘班戟
。梳乎厘好松软,震腾腾的
,还有甜甜的红豆,配搭很夹。

白桃白茶。果茶带微微甜味。

• 红花海鲜烩意大利饭
2020-11-20 3 浏览
最近爱上左食Souffle,嗰种恍如空气嘅质感食咗好似无食咁,有种可以欺骗自己系唔会肥嘅心态🙈靓靓Souffle仲可以不停影相打卡,幻想自己系摄影师,嗰下感觉其实好chill!#士多啤梨焦糖脆脆Souffle班戟焦糖系我最锺意食嘅甜品口味,加埋士多啤梨,系酸酸甜甜嘅组合。Souffle好软身,整得唔错👍而且入口即溶,空气感十足,加埋咸焦糖酱同埋焦糖脆脆,两极口感令人食唔停口!焦糖脆脆都够甜够脆口,好好味,不用3分钟已经令这个甜品完全消失😂#朱古力Souffle班戟这款朱古力味会有加少少橙酒,所以仲会有橙香同酒香,味道都几特别啊!仲加咗啲橙皮,配埋朱古力酱同埋Souffle一齐食,真系会有种徘徊在似苦又甜之间呢🤤Souffle同样好软身,我都几锺意佢震腾腾嗰个feel😂#士多啤梨奶昔 好多士多啤梨🍓浆,仲加左好多忌廉❤️杯底有少少沙冰,mix埋一齐就系又冻又滑的香甜milkshake!好正呀!#朱古力鲜奶 好锺意这种质地好Rich嘅朱古力味奶,幼滑的奶泡令朱古力味浓而不苦,甜度亦60至70之间

#士多啤梨焦糖脆脆Souffle班戟

#朱古力Souffle班戟

2020-11-20 0 浏览
He she eat 粉红色同云石嘅装修,女仔实锺意❤️听到呢个名一定会谂起甜品😛.之前无意中喺呢度食过佢嘅意粉发现原来佢嘅西餐都几好食✨.依家价钱仲好优惠,有主菜买一送一,又有扒餐奉送汤,沙律,冰茶同埋甜品🍮.简简单单嘅前菜,同埋奶滑既忌廉蘑菇汤☺️300g美国安格斯西冷🐮$238两个人share已经好够,仲有菜同薯条做配菜幼身薯条🍟够脆身,点埋茄汁酱食落香口西冷牛扒煎得几好,外皮蕉香,牛肉都算嫩,而且有肉汁爆出嚟🤪送咗个绿茶🍵心太远做甜品😍热辣辣嘅绿茶朱古力甘甘甜甜,蛋糕好软熟,配上雪糕,一涷一热,双重口感😋女仔有另一个甜品胃,於是我哋试埋呢度嘅疏乎厘🥞空气感十足嘅日式疏乎厘pancake❤️蛋香味好出,配上枫糖浆同埋cream,好幸福感啊🥰
He she eat
粉红色同云石嘅装修,女仔实锺意❤️
听到呢个名一定会谂起甜品😛
之前无意中喺呢度食过佢嘅意粉
发现原来佢嘅西餐都几好食✨

简简单单嘅前菜,同埋奶滑既忌廉蘑菇汤☺️
300g美国安格斯西冷🐮$238
两个人share已经好够,仲有菜同薯条做配菜
幼身薯条🍟够脆身,点埋茄汁酱食落香口

西冷牛扒煎得几好,外皮蕉香,牛肉都算嫩,而且有肉汁爆出嚟🤪

送咗个绿茶🍵心太远做甜品😍

女仔有另一个甜品胃,於是我哋试埋呢度嘅疏乎厘🥞

空气感十足嘅日式疏乎厘pancake❤️
蛋香味好出,配上枫糖浆同埋cream,好幸福感啊🥰
2020-11-19 5 浏览
呢间餐厅已经泥过几次,但价钱同食物质素喺旺角都算唔错,所以都keep住帮衬😊前菜点咗单骨蜜糖芥末鸡翼($55),芥末酱唔算浓,肉质都ok,但食落就有少少燶味🤔薯饼波波配车打芝士汁,脆烟肉($45)一口薯波分量超多😂配埋车打芝士够晒邪恶😈,啖啖滋味又饱肚👍🏽芝士汁鲜蛋意大利面($85)配料有白菌、烟腩肉、温泉蛋,卡邦尼式嘅烹调方法,意大利面条够晒弹牙,几有水准,呢个价钱叹到性价比高👌🏽三重芝士大蘑菇黑松露牛肉汉堡配田园沙律($95) 大蘑菇黑松露酱配搭味道有惊喜🤩牛肉汉堡扒好多肉汁,食落口感更加丰富有层次!朱古力三重奏($72)一款甜品竟然有三种朱古力甜品/饮品😂🍫朱古力慕斯雪糕、朱古力心太软、朱古力特饮,朱古力奶味偏重,雪糕捞埋心太软食外冻内热滋味满分!🍔食完呢个咁邪恶嘅甜品要戒下口喇🤣😭HeSheEat (白布街)旺角白布街22号艺兴大厦地下4号舖

HeSheEat (白布街)
旺角白布街22号艺兴大厦地下4号舖
2020-11-19 8 浏览
几年前食过,之前做甜品为主原来而家改哂餐牌👍🏻单骨蜜糖芥末鸡翼个酱好好食,件数又够多,3-4个人share食好岩d肉好嫩,够juicy❤️黑毛猪扒/蒲烧鳗鱼滑蛋意式红饭黑毛猪我觉得有少少乾身,但我老公就觉得岩岩好鳗鱼唔多骨,对得起佢个价钱有余👍🏻滑蛋炒得好正,小朋友食左劲多值得一赞,上菜真系好快而且份量都多,食完我地已经食唔落甜品😆下次如果多个朋友去又可以试埋啦主菜做紧买一送一真系超抵食
几年前食过,之前做甜品为主
原来而家改哂餐牌

👍🏻单骨蜜糖芥末鸡翼
个酱好好食,件数又够多,3-4个人share食好岩
d肉好嫩,够juicy

❤️黑毛猪扒/蒲烧鳗鱼滑蛋意式红饭
黑毛猪我觉得有少少乾身,但我老公就觉得岩岩好
鳗鱼唔多骨,对得起佢个价钱有余👍🏻
滑蛋炒得好正,小朋友食左劲多

值得一赞,上菜真系好快
而且份量都多,食完我地已经食唔落甜品😆
下次如果多个朋友去又可以试埋啦
主菜做紧买一送一真系超抵食

• 烧鳗鱼滑蛋盖意式红饭
2020-11-18 13 浏览
tea time约左朋友倾计 大家都想食小小野 经过白布街见到呢间劲吸晴, 见呢间环境好好 又无咩人 食下轻食呢d 食物,岩哂我地要求!咁就即刻冲入去喇枫糖浆疏附你pancake-呢个一定要叫 劲滑劲多奶油 叫一个share 真系好满足 虽然看似light 但因为份量唔小 女仔够饱肚ga la 枫糖味好香呢个pancake口感丰富牛油果蛋沙律烟三文鱼牛角包配薯条-牛油果好足料 夹埋蛋沙律三文鱼系绝配好健康 个包烤到有小小脆 好香口 卖相好靓 而薯条炸得好香脆mocha-超浓郁!!好好饮 饮呢个真系好幸福 仲要好大杯 好似饮极都唔完咁 好抵饮
2020-11-18 2 浏览
HeSheEat 除左甜品出色 西餐咸食都唔错😋烧香草春鸡春鸡皮香肉嫩又多汁 烤得均匀 香气十足 蜜糖味道甜甜令到香脆鷄皮更好食海鲜意大利饭$118Risotto 较水 不过海鲜分量多 有鱿鱼 虾 etc仲有芝士碎香辣番茄蒜片虾配多士$68融合蒜香虾 的鲜味 香辣番茄香气 充满蒜香 提升虾的鲜味冲绳黑糖菠萝沙冰$38菠萝沙冰洒上冲绳黑糖 菠萝香甜 沙冰唔够smooth荔枝乳酪日本牛乳刨冰$55采用日本明治牛奶 浓郁奶香味 乳酪酱加上荔枝肉同脆脆 ✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿. 𝚈𝚞𝚖:👅👅👅👅/𝟻𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝﹕💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼/𝟻𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎﹕ $200/𝚑𝚎𝚊𝚍.˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞☞ ☞ ˞HeSheEat (白布街)旺角白布街22号艺兴大厦地下4号舖。˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞ ˞
HeSheEat 除左甜品出色 西餐咸食都唔错😋

采用日本明治牛奶 浓郁奶香味 乳酪酱加上荔枝肉同脆脆

✿ ⊹ ✿ ⊹ ✿

. 𝚈𝚞𝚖:👅👅👅👅/𝟻
𝚁𝚎𝚟𝚒𝚜𝚒𝚝﹕💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼/𝟻
𝙿𝚛𝚒𝚌𝚎﹕ $200/𝚑𝚎𝚊𝚍.

☞ ☞ ˞HeSheEat (白布街)

旺角白布街22号艺兴大厦地下4号舖。

2020-11-15 25 浏览
同朋友出旺角行完街之後 就去左HeSheEat食 呢间餐厅有几间分店 但旺角我就冇试过 不过原来间间menu都差不多🤣每次食HeSheEat 我都好中意叫牛油果蟹肉沙律 因为好足料 牛油果够多 蟹肉味都好出 所以成个沙律都好鲜味又健康☺️呢间嘅牛角包我都好锺意 本身想嗌龙虾嗰个 但售罄左所以拣咗烟三文鱼 成个配搭都好夹 加埋蛋沙律都唔会好腻~另外点多咗个墨汁意粉 墨鱼好大嚿好弹牙 意粉份量都好多 食到我同朋友好饱☺️但嚟到HeSheEat 都一定会叫佢嘅甜品 今次我哋拣咗个松饼加麻薯 配杏仁雪糕 松饼好松软 同麻薯都好夹 整个组合好特别😋