2019-12-14 21 浏览
旺角闹市中的一点静😌「心选」系位于旺角嘅一间楼上Cafe📍全部都系梳化座位, 坐得阔落坐得舒服~~就黎圣诞节, Cafe 已经布置成好有圣诞气氛🎄加上柔和灯光💡同音乐🎼, 好岩同朋友聚一聚慢慢倾下计👭👭我仲见到有多款board game提供, 倾计倾到咁上下可以玩下♟-星期六嘅下午茶时段, 我同男友叫左1️⃣个小食拼盘, 1️⃣个意粉同2️⃣杯饮品~~-🍟小食拼盘有鸡翼、炸薯角同蜜糖脆皮肠🍯鸡翼好浓香草味, 成个小食拼盘刚刚好, 唔会觉得油腻👍🏻👍🏻👍🏻唔太肚饿但系又口痕想食少少野嘅, 叫依个小食拼盘唔错~~-虽然唔系好肚饿, 但系自己去亲Cafe 都会想食下意粉☺️🍝烟三文鱼南瓜忌廉意粉够Creamy, 酱汁份量刚好, 每条意粉都好均匀地挂左忌廉汁, 仲有淡淡南瓜香🎃-饮品方面都好多选择😍☕️Cappuccino有小鹿拉花好得意😆仲有🥛咖啡奶昔/沙冰, 我地就试左榛子咖啡奶昔, 够晒特别👍🏻👍🏻👍🏻-
旺角闹市中的一点静😌
「心选」系位于旺角嘅一间楼上Cafe📍
全部都系梳化座位, 坐得阔落坐得舒服~~
就黎圣诞节, Cafe 已经布置成好有圣诞气氛🎄
加上柔和灯光💡同音乐🎼, 好岩同朋友聚一聚慢慢倾下计👭👭

🍟小食拼盘有鸡翼、炸薯角同蜜糖脆皮肠🍯
唔太肚饿但系又口痕想食少少野嘅, 叫依个小食拼盘唔错~~

虽然唔系好肚饿, 但系自己去亲Cafe 都会想食下意粉☺️

饮品方面都好多选择😍
☕️Cappuccino有小鹿拉花好得意😆