2022-08-20 31 浏览
sᴀᴛᴜʀᴅᴀʏ ᴠɪʙᴇ ❀ ❀ ❀蘭桂芳除咗多ʙᴀʀ外 樓上仲有好多有特色既餐廳↷ 依間餐廳主打西班牙🇪🇸菜式,今日我哋就試咗𝘚𝘦𝘵 𝘔𝘦𝘯𝘶,可能因為假日,所以下午人流較少,不用等位就入得⌛辣豬肉腸扒亞支竹中袖粉🍝 $168香煎香鱸魚柳🐟配黑豆沙律 $168可配sᴀʟᴀᴅ或者sᴏᴜᴘ🫕+ 雜果沙律配蜜糖🍯乳酪泡沫 $48菜式賣相好靚,令人好有食慾,同埋啲餐具好乾淨。中袖粉煮得幾𝕒𝕝 𝕕𝕖𝕟𝕥𝕖,因為加咗辣肉腸,所以有少許辣度,但可接受,另外值得一提佢落咗啲自家𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘤𝘩𝘦𝘦𝘴𝘦,又將菜式昇華到另一個層次〄sᴇᴀʙᴀss都好好食,調味夠但唔會太乾,我好驚出去食魚啲魚會太乾憎憎🐟伴碟係黑豆沙律,落咗醋,酸酸味味咁好開胃。因為係𝘚𝘦𝘵 𝘔𝘦𝘯𝘶,所以可以選擇要sᴀʟᴀᴅ或者sᴏᴜᴘ🫕,今日𝕞𝕖𝕟𝕦係西瓜沙律同ᴄᴀʀʀᴏᴛ sᴏᴜᴘ🥕西瓜沙律好ʀᴇғʀᴇsʜɪɴɢ😚另外我哋叫咗個雜果沙律配蜜糖乳酪泡沫,ʜᴏɴᴇʏ ʏᴏɢʜᴜʀᴛ平時食會覺得太甜,但打咗做泡沫之後甜度比較易接受۵餐廳環境都好靚,坐得好舒服,位置係蘭桂芳條街既一棟大廈既六樓,進食既時候睇到蘭桂芳但又唔會太嘈,環境不俗~
sᴀᴛᴜʀᴅᴀʏ ᴠɪʙᴇ ❀ ❀ ❀

辣豬肉腸扒亞支竹中袖粉🍝 $168