2023-12-18 486 浏览
适逢女朋友生日,我同佢都比较钟意食日本料理,专登上网揾到呢间新派创意日本x法式一入到去已经俾佢嘅装修同摆设吸引住,墙身用咗Hermes嘅丝巾作为摆设,而餐具都用咗Hermes同埋Versace系列 非常吸睛😍再加上非常专业嘅服务态度同埋好健谈嘅老板,成餐生日饭都食得好开心全晚总共有18样料理,享用紧嘅途中老板仲特登叫客人试一试佢嘅鱼子酱,真系好惊喜😍上菜次序老板都有悉心安排,将料理同寿司梅花间竹咁上,唔会令客人容易有饱滞嘅感觉其实全晚除咗嘢食好好食之外,佢哋嘅服务态度真系令到我哋好满意,非常好礼貌之余仲会适时同客人倾下计,唔会阻到客人食野同时又可以令餐饭无冷场,真系好warm☺️最后生日蛋糕出场,老板娘仲好细心帮我同女朋友打灯咁影相🫶🏻服务态度令我地非常impress,系一间绝对会想再encore嘅餐厅!

2023-12-16
庆祝纪念