2024-03-02 392 浏览
窝子 WoZi • 新蒲岗文青Cafe香煎带子椰子鸡汤意大利饭 $152 带子煎得好香,意大利饭有少少泰式鸡汤嘅感觉,有椰子鸡嘅味道,意大利饭口感都几柔滑。嚟到呢度,当然要食最出名嘅窝夫!焦糖香蕉配云呢拿雪糕 窝夫 Caramel Banana Waffle $94窝夫大大份有四件,呢个要快啲食,因为有云呢拿雪糕,用焦糖酱慢慢咁样淋喺成份窝夫上边,香蕉上面有脆脆嘅焦糖,搭配埋佢比嘅蛋黄酱,放喺窝夫上面食!香甜香蕉,幼滑嘅云呢拿雪糕,连埋呢个大大份嘅厚切窝夫,好幸福!😋士多啤梨配甜柠檬忌廉 梳乎厘松饼 (两件装)Strawberry Lemon Cord Soffle Pancakes 🥞 (2 pcs) HK$128卖相一流,士多啤梨🍓系雪白颜色嘅忌廉上边。有种日系嘅松弛感觉,适合充满少女心嘅朋友仔。士多啤梨好甜,柠檬忌廉有种香甜嘅柠檬汁感觉!🍋 梳乎厘两个人分享啱啱好,松弛感觉,质地有啲似蛋糕🍰都几香滑!嚟到文青Cafe当然少不了饮咖啡,我哋人叫咗一杯咖啡!朋友叫咗一杯热嘅榛子咖啡,同埋一杯冻嘅朱古力咖啡。榛子咖啡 (热)$45靓靓嘅树叶拉花🍃☕️冻朱古力咖啡 $48我最钟意就系朱古力
窝子 WoZi • 新蒲岗文青Cafe

香煎带子椰子鸡汤意大利饭 $152

嚟到呢度,当然要食最出名嘅窝夫!

榛子咖啡 (热)$45
靓靓嘅树叶拉花🍃☕️
榛子咖啡  ☕️

冻朱古力咖啡 $48
冻朱古力咖啡

我最钟意就系朱古力,所以一定会拣朱古力咖啡。钟意佢𠮶种香浓嘅朱古力味,唔会太甜,同黑咖啡一齐,朱古力咖啡带有苦中一点甜嘅感觉,冻冻地饮啱啱好!🥰

环境方面,呢度日系无印风,座位舒适。

提提大家,呢间舖头星期二休息㗎!😆
榛子咖啡  ☕️
冻朱古力咖啡