2020-04-16
日本🇯🇵人氣芝士梳乎厘班戟🥞雖然去唔到日本旅行,食下Pancake回味下先😋呢度除咗有pancake,仲有意粉🍝同飲品🍹 暫時Menu都係跟返日本為主,而香港分店嘅廚師係開店之前已經去咗日本總店進行深造,務求令大家食到最貼近日本嘅原味道。我地order左二人精選晚餐✨再加單點原價$588,而家優惠價$388,(星期一至五)🥗煙三文魚牛油果沙律🥄鮮蝦忌廉湯🍝海膽汁黑松露意粉,卡邦尼意粉,鮮茄肉醬闊條麵🍹🍋檸檬梳打,🥭芒果汁,☕️咖啡🥞焦糖梳乎厘班戟如果喜歡奶味🥛嘅朋友就一定要黎試吓佢哋採用北海道鮮忌廉,口感滑,奶味又香濃👍🏻意粉配上鮮忌廉製成,口感香濃又滑,卡邦尼意粉配埋日本直送雞蛋,橙黃色嘅蛋黃,蛋味好香。🥛班戟分有兩款,一款係空氣感較重嘅梳乎厘班戟,另一款係普通班戟。梳乎厘班戟以日本雞蛋、麵粉同牛奶製作,配以100%北海道牛奶打發而成嘅忌廉,口感好鬆軟,空氣感適中,蛋味香濃最值得一讚嘅係店員嘅服務態度都非常好,特別係餐廳嘅經理👍🏻好細心了解客人嘅需要,下次要帶埋婆婆再去食😋
雖然去唔到日本旅行,食下Pancake回味下先😋
我地order左二人精選晚餐✨再加單點
原價$588,而家優惠價$388,(星期一至五)
🥗煙三文魚牛油果沙律
🥄鮮蝦忌廉湯
🍝海膽汁黑松露意粉,卡邦尼意粉,鮮茄肉醬闊條麵
🍹🍋檸檬梳打,🥭芒果汁,☕️咖啡
🥞焦糖梳乎厘班戟
如果喜歡奶味🥛嘅朋友就一定要黎試吓