好耐冇嚟食大將喇 , 今日再嚟將軍澳分店試吓佢嘅日本黑毛和牛放題 👏 每位 $428 ! 食豪 d ~湯底我揀咗雞白湯 !! 一坐低店員就遞上黑毛和牛 , 阿古豬五花肉片同昆布漬雞肉 ! 我都急不及待出去拎嘢食 !! 自助區乾淨整齊 !! 款式都幾多 , 仲有熱食 !! 👍👍黑毛和牛超正 , 睇相都知啦 , 油花平均 ~ encore 左幾碟 ! 😆😆雖然今次主打食牛 😳😳 但佢嘅雞肉有驚喜 !! 嫩滑彈牙 !! 配呢個椰子芫荽汁好夾 😌😌 有食椰子雞嘅感覺 , 好正 ! 我哋仲叫左幾款牛試吓 , 除咗黑毛和牛之外 , 個人比較推介美國三筋肉 👍 同埋好有趙口嘅嚴選 Prime 牛肩肉 👍 海鮮拼盤有青口 , 海蝦同埋小八爪魚 , 每款都係新鮮 , 同樣 encore 左幾次 ! 🤗🤗  特別想提一提 , 呢度嘅豬肉丸好好食 !! 實淨彈牙 !! 😲😲 食飽飽 , 出邊仲有好多甜品 , 例如木糠布甸 , 泡芙 , 仲可以自己整窩夫 , 加埋雪糕一熱一凍冇得頂 ! 😉 飲品除咗有汽水機 , 咖啡 , 茶 , 仲有鴻福堂飲品可以清下熱 , 細細樽可以試吓唔同嘅味道 , 咁多款真係有啲眼花多

飲品除咗有汽水機 , 咖啡 , 茶 , 仲有鴻福堂飲品可以清下熱 , 細細樽可以試吓唔同嘅味道 , 咁多款真係有啲眼花多眼亂
整體來講 , 食店地方闊落 , 裝修明亮舒適 , 套餐湯底同埋配料都有好多選擇 , 肉類都高質 , 食多幾碟好易回本 🤩🤩