2022-11-22 62 浏览
話說早幾日同朋友一齊來試,見到網上面啲人都話好食,決定親身試下😛😛嗌咗個tiramisu pancake試下,覺得好正!!首先,個賣相好靚!打卡一流,感受到係誠意之作。再講個食物,啲咖啡粉係好香好濃,本身我自己鍾意甘甘地嘅味道,所以佢呢間嘅tiramisu嘅甘味好突出,好正。講翻個pancake 本身,食落去好軟滑,連埋粒粒嘅咖啡粉,食落個口感fit哂。係pancake 之間仲要夾個層cream, 打得好滑,連埋面層嘅咖啡粉,超match, 每次入口感覺都幾rich! 所以真心想來再二刷!!🥰🥰Overall 覺得幾抵,因為都幾大份,我地2個女仔食都好飽。絕對推介呢間日本過江龍!!

下午茶