🇯🇵日本過江龍超人氣Pancake店GRAM🥞呢間pancake店曾經係日本旅行嘅餐廳名單中但因為佢地好岀名嘅疏乎厘pancake限量發售 趕頭趕命嘅我最後都無去朝聖😭不過依加已經係香港開第2間分店喇😍係世貿附近 總統戲院對面 超就腳疏乎厘pancake分3個時段限量發售 11am/3pm/6pm 每個時段限量20份🥺仲要係銅鑼灣開 勁方便我🤤 不過今次lunch time去食都係無遇啱疏乎厘pancake時間😂所以就叫咗一個甜一個咸pancake試下😍🥞意大利芝士蛋糕班㦸🍫$118食落唔太濃酒味 但係pancake之間嘅tiramisu Cream 做得好啱我口味 唔會過甜同好creamy🤤 pancake質地厚實有厚度再加埋碟上面嘅朱古力碎同pancake上嘅朱古力粉 有好濃嘅朱古力味 我覺得當佢係⼀個朱古力味pancake食係唔錯🍫🤤🥞日本和牛漢堡班㦸🥩$128Pancake中間切開放咗蕃茄同芝士同菜🍅🧀加塊和牛漢堡同超多肉醬係pancake面頭😍旁邊仲有沙律🥗 醬仲好夠撈哂全部菜非常豐富又足料 做lunch夠哂飽👍🏻和牛漢堡keep到肉汁同幾香牛味 肉醬好香蕃茄味 仲有啲煮到好
🇯🇵日本過江龍超人氣Pancake店GRAM🥞
呢間pancake店曾經係日本旅行嘅餐廳名單中