2023-03-18
套餐主打4款日本黑毛和牛:和牛里脊肉、和牛薄火炙里脊肉、和牛薄炙壽喜燒里脊肉、和牛牛肉角切餐廳其中一大賣點係每一個和牛都有識別番號,確保由日本直送座位揀左坐卡位,可以享用到燒肉新幹線🚄智能點餐送餐服務✨本日之寶箱每日款式都跟返當日新鮮即切,我地今日食到和牛三筋,肉質好嫩好,油脂分布平均,好重牛香味✨極上花盛盒一個box有哂黑毛和牛、特選牛、牛舌、豚肋肉同野菜,每款肉都設計成花朵形狀🌺賣相同口感都吸引✨香蔥海苔溫泉蛋拌飯和牛拌飯配埋溫泉蛋蛋加海苔,味道更加上一層次另外亦都可以QR code落4單點選過百款和牛、嚴選牛、豚肉、雞肉、海鮮、刺身、炸物、頭盤小食、野菜、飯麵類等除左一般汽水、咖啡、果汁任飲之外,餐廳亦都提供好多自家製飲品:美人果茶、青瓜奇異果綠茶、甘筍蘋果美人水、西瓜紅莓茉莉茶,全部自助無限添飲,多款式又高品質👍🏻依家餐廳有個✨肉之日✨每個月最後一個星期日可以$498/位110分鐘放題,有哂6款和牛同超過70款美食,下次試埋呢個抵玩course
餐廳其中一大賣點係每一個和牛都有識別番號,確保由日本直送
座位揀左坐卡位,可以享用到燒肉新幹線🚄智能點餐送餐服務
✨本日之寶箱
✨極上花盛盒
✨香蔥海苔溫泉蛋拌飯
和牛拌飯配埋溫泉蛋蛋加海苔,味道更加上一層次