2022-12-19 364 浏览
晏昼系沙田食左个好饱既Tea,所以去到7点零钟都未饿😂 但因为今晚要睇波,所以都系揾少少野食下。本身打算系一田睇下有咩食,点知行到收银柜附近位置见到呢间麦玉子,价钱同食物都几吸引,而且仲有枱櫈可以坐,所以就买左一个set黎医下肚😗玉子烧吉列猪扒定食 ($69 + $6)一个set入面有味噌汤、少少沙律、3件玉子烧、吉列猪扒同埋白饭。由于我想顺手试吓其他味道既玉子烧,所以我另外加左$6将普通玉子烧转做明太子玉子烧😋 玉子烧咬落质感厚实,甜甜地而且蛋香味十足。中间既明太子份量都算多,微辣既明太子同少少甜既玉子烧都几夹。至于吉列猪扒方面,个炸粉偏厚同硬,不过都算炸得香脆,另外仲配有酸酸甜甜既烧汁可以沾,味道都几夹👍🏻

玉子烧吉列猪扒定食 ($69 + $6)
玉子烧吉列猪扒定食

2022-12-18