係幾個星期前友人推薦此店,並且鄭重聲名這裡是一間串燒專門店服務OK既,知我第一次來,主動詳細說明怎樣點菜,好細心咁講點樣寫紙叫野食食物就..... 第一朋友說sashimi好新鮮真係好新鮮,但是魚生得幾種,甜蝦,八爪魚亦無,師傅的砌法不是太美觀切到又細塊又薄,好似驚死你會食得多咁又說芝麻雞翼十分掂,佢地講對不起,沒有貨,送給窩貼雞翼,全完兩回事朋友又說佢地魚湯鮮,佢地又講對不起,剛剛送完冷豆腐完全不凍,跟常溫差不多,並且沒有給薑容調味最重要朋友說明這兒推薦主打串燒但串燒簡直係垃圾,求其燒兩野就俾你,又唔好味又細串,不用吃,看上去知道全完是敗筆掙得粟米,蕃薯,車厘茄,雞翼,墨魚丸等等價廉貨又容易飽滯就大大舊雞翼,味道可以,但是大路料,平平無奇雞軟骨,望落去乾乾地,味道可以翠玉瓜,有兩舊大大舊,夠厚幾爽口最好雞比姑,幾香,菇身大隻厚肉,同樣有兩舊大大舊,有口感抵讚冬菇,哼,是下價貨.菇身薄薄兩片的冬菇仔,無一點冬菇味,得醬油味蔥豬肉,望落去已經大打折扣喇.超迷你,蔥切開一半豬肉薄薄細塊的兩片,燒得過火,差勁得不能再差勁雞腎,乾晒柴,咬時沒有外脆內軟感覺,缺少雞腎香味4個字-差差差差 大吹大
係幾個星期前友人推薦此店,並且鄭重聲名這裡是一間串燒專門店
食物就.....

第一朋友說sashimi好新鮮
切到又細塊又薄,好似驚死你會食得多咁
朋友又說佢地魚湯鮮,佢地又講對不起,剛剛送完
冷豆腐完全不凍,跟常溫差不多,並且沒有給薑容調味

最重要朋友說明這兒推薦主打串燒
雞翼,味道可以,但是大路料,平平無奇
雞軟骨,望落去乾乾地,味道可以
翠玉瓜,有兩舊大大舊,夠厚幾爽口
蔥豬肉,望落去已經大打折扣喇.超迷你,蔥切開一半
豬肉薄薄細塊的兩片,燒得過火,差勁得不能再差勁
大吹大擂的牛舌,極其袖珍且超短,薄薄的數片,完全吃不到那種油甘
更談不上友人所說什麼肉汁豐富,什麼爽口
朋友諗住叫多幾次補番數,太天真啦
佢地會好醒目地cut你單你狂追佢地單呢?
佢地咪即刻say sorry,話可能漏左單,佢會幫你跟
跟住等等等等就影都無埋,你追多幾次都夠鐘要走啦

我想是將價就貨,所以刻意切細的手段.
老實講,我想這裡是外行,基本的知識不懂
製造燒物材料太稀薄,變得失去食物靈魂.並且失去爐端燒風味
更享受不到新鮮食物本身那種獨有的味道和氣息
奇怪為什麼叫串燒專門店,不可思議的