2023-03-06 162 浏览
佢之前係銅鑼灣開張嘅時候見到排曬長龍。今次去左南豐打卡,見到無咩人就試下佢嘅堂食,環境都幾舒服,都可能因為我係weekday去啦。利申唔咁擔保星期六日多唔多人啊!因為太多人都講佢嘅抹茶🍵同焙茶,所以就唔特別講啦!我之前去銅鑼灣果間就唔係好覺得佢有啲咩食,主要係飲嘢,所以我今次就會主要講佢地嘅嘢食。To be honest,我個人覺得佢地個早餐幾有驚喜。有啲似All day breakfast 咁好多料有smoke salmon,有“雲☁️”蛋,沙拉🥗同croffle,每樣都有啲,arm 曬啲有選擇困難症嘅人。我個人覺得個份量如果係兩個女仔可以淨係叫一份加兩杯野飲都夠!但如果想打卡/同friend傾下幾,最好都係建議星期一至五去,因為南豐一到週末就好似變到街市咁好多人同狗