2022-06-12
近排大熱既婆婆珈琲屋 無論環境定食物都係一個好好既打卡位😍帶左媽咪去朝聖一下簡左兩個Set lunch多品料理 當中可以任你選三品/四品/五品 冷菜和熱菜自由選擇我地兩個都簡左五品 同埋都係三菜兩冷🤭🍙五品:三文魚富士山飯團、北海道流心芝士薯餅、汁煮蟹肉大根、清酒溏心蛋、咖喱馬鈴薯雞腿肉、馬鈴薯蛋沙律 $128三文魚飯團入面原來係魚鬆 幾特別同滿滿餡料 咖喱馬鈴薯雞腿肉 非常入味同埋好嫩滑流心芝士薯餅外皮好脆口入面係濃濃既芝士😋汁煮蟹肉大根 蘿蔔偏苦🍜五品:鰹魚昆布湯烏冬、本格金平牛肉、姜燒松板豬、黑松露野菜鮮蝦福袋包、三角油揚菠菜包、清酒糖心蛋$128鰹魚昆布湯烏冬勁正 甜甜地😋鮮蝦福袋一咬開黑松露既味道就沖出嚟 同埋入面有大大隻蝦睇落份量細細 但都好飽肚🤭追加左小食 脆炸七味雞軟骨🦴$38媽咪食唔停 話好好食差唔多佢自己食晒成兜富士牛乳布甸🤍呢一個甜品一定係必食 淡淡既牛奶香 入口非常滑 加上好Q彈 動L~打卡必備 香港奶茶獅子山🗻個雪糕係同平時飲既奶茶係一樣味🤣不過個戚風蛋糕係伯爵茶味 唔夠鬆軟 不過有焦糖脆脆配搭都好夾
我地兩個都簡左五品 同埋都係三菜兩冷🤭
🍙五品: