2023-05-01 43 浏览
尖沙咀(黑樺牛)$398任食和牛真心覺得香港絕冇緊有,食物款式多之餘,最重要有質素特高既和牛質素包括有《和牛特上霜降小排/美國牛板鍵/特選牛小排/和牛肩胛梅花/和牛玉子後腰肉/和牛牛頸脊》除左主打和牛外,佢地仲有好多特色野食。提前預約仲有個一次性海鮮拼盤有蝦/扇貝/日本每日空運到港既蠔,佢地用蒸既形式去處理,務求食到食材最原始最鮮既味道。再黎個頭盤滷水拼盤:牛𦟌/牛肚/牛舌/流心皮蛋,配埋佢地自製麻辣醬,非常開胃。鬼馬油炸鬼:油條炸到好香脆,面頭鋪滿滿彈牙既蝦滑,配埋佢地既特色醬,好好食,一d都唔漏。飲品:有佢地自己冷泡既無糖茶,仲有好多地方都唔會有既沙冰機。甜品:主要係雪糕櫃,有包裝既雪糕球,安全又衛生。依度一定要大讚佢地每日限量供應既豆乳芝士湯底,唔會太濃搶味,配和牛食一流,我未試過打便爐係唔駛去調味料區拎調味料,因為食材本身真係太新鮮,唔駛再額外調味。#黑樺牛#尖沙咀#美食#香港#放題#火鍋#和牛#自家養場#foodie#hkfoodie
尖沙咀(黑樺牛)

$398任食和牛真心覺

除左主打和牛外,佢地仲有好多特色野食。

再黎個頭盤

甜品:主要係雪糕櫃,有包裝既雪糕球,安全又衛生。

2023-04-11
午餐