(非会员)
2008-10-01 5 浏览
今日係國慶日,我同男友都唔選擇出去同人迫睇煙花,而去左佢好朋友極力推介既呢一間餐廳"外野手"度dinner.第一次去,今日都好爆場,可能係公眾假期既關係.因為今次我掛住食&睇電視,所以都唔記得左幫d食物影相.但大至上既食物種類都好多.Eg.刺生,壽司,手卷,天婦羅,炸物,小食,拉麵,沙律,甜品等...Overall黎講,呢間餐廳d食物質數真係唔錯,而環境都算乾淨&衛生,無出現漏單情況,服務態度我都好滿意.因為我男友食壽司時整散左舊飯,碌左落地.個侍應都好快手攞左個地拖清潔左.另外,亦都好醒目咁經常為我地加茶,唔洗人叫.雖然位置響新蒲崗,但係價錢都acceptable.晚市既任食時段(2 hrs)6:30-11:00pm,星期一至四就$158一位, 五六日&假期就$168一位,另加一服務費.呢度確實係食日本任食放題既不二之選,相信我地下次都會選擇再去.