2022-08-30 55 浏览
日本人氣班戟店Gram ,以前去大阪旅行嗰陣時食過,喺香港銅鑼灣分店亦食過一次,每次食都覺得好好食,今日晏晝嚟到尖沙咀The One分店,這裡已經開咗有一段時間,一直人氣爆燈,平日晏晝都好多人食👍🏻👍🏻🥞🍓▪️Mixed fruit & chocolate $ 108今次試咗呢個雜果朱古力班戟,因為見到好多水果,班戟有三大塊,熱辣辣好香牛油味,配上水果,有藍莓,奇異果,士多啤梨,香橙,新鮮又好食,再加上邪惡嘅忌廉和朱古力醬,非常完美嘅配搭,好味🍝▪️Crabmeat Cream Sauce Spaghetti $ 78明太子蟹肉忌廉意粉,意粉軟硬度適中,非常Creamy,有蟹肉,煙肉,洋蔥,最重要係明太子醬,撈埋一齊食鹹鹹香香,再加上紫菜絲,好有日本風味嘅意粉🍹▪️Ice lemon tea 日本味道嘅凍檸茶,茶味比較清澈,自己添加糖水,清新解渴

🍹▪️Ice lemon tea
日本味道嘅凍檸茶,茶味比較清澈,自己添加糖水,清新解渴