今次第一次食呢间放题店,特别嘅地方就系环境宽敞,而且都几贴心,例如有专畀小朋友玩嘅区域。餐厅位于尖东么地道,位于二楼,平日嚟到,啱啱有位。刺身 (⭐⭐⭐⭐💢)刺身嘅款式都唔少。我哋点咗三文鱼、甜虾、泰式生虾、带子等等。刺身体积肥大,食落鲜甜新鲜,系放题嘅重点。薄切牛肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)薄切牛肉由于薄身,所以食落非常有咬感,一啲都唔烟韧,几乎入口即溶,而且份量都唔少。芝麻鸡翼 (⭐⭐⭐⭐⭐)另一款推介就系芝麻鸡翼,肉质都几鲜美,有啲汁流出嚟,再加埋芝麻,一共都食咗几多件。寿司 (⭐⭐⭐⭐⭐)推介鹅肝带子寿司,鹅肝细细粒,不过带子就好大件,一啖咬落后真系好正。另外仲有海胆军舰,虽然我麻麻地海胆,但朋友话好正。雪糕甜品 (⭐⭐⭐⭐⭐)呢间嘢啲雪糕甜品款式非常多。甜品有马豆糕、焦糖布丁、大菜糕、木糠蛋糕等。雪糕仲正,有名牌子,分别有云呢拿、朱古力、士多啤梨同埋咖啡味。饮品款式都好多,除咗普通罐装或者樽装嘢饮之外,仲有酒精饮品。另外好餐厅仲有一个室温饮料区,非常贴心。埋单三百蚊之内,同普通放题店差唔多价钱,但系宽敞同丰富食物,几满足。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 日悦极尚日式放

刺身 (⭐⭐⭐⭐💢)
刺身

薄切牛肉 (⭐⭐⭐⭐⭐)
牛肉

芝麻鸡翼 (⭐⭐⭐⭐⭐)
芝麻鸡翼

寿司 (⭐⭐⭐⭐⭐)
鹅肝寿司
海胆寿司

雪糕甜品 (⭐⭐⭐⭐⭐)
甜品

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
日悦极尚日式放题 尖沙咀么地道67号半岛中心2楼

推介菜式:芝麻鸡翼、薄切牛肉

👍🏻座位舒适
👍🏻贴心服务