2015-12-03 2824 浏览
老老實實, 係香港食shabu shabu, 唔可以唔去牛陣~話晒老字號!!呢到有好多唔同價錢唔同肉類的plan可以揀! 我地揀左『黑豚肉及嚴選牛肉』例牌點返個獨有+特別好味的豆乳鍋先! 另一邊係甜豉油, D FD最愛!肉到啦, 切得薄薄的, 有著日本風味, 燙兩下就食得!嚴選牛肉色澤鮮明! 脂肪比例剛好! 仲有黑豚肉, 又係切得薄薄的, 唔洗滾好耐就食得, 方便得很貼心!味道方面, 有濃香的豚肉味, 令我諗起上次係日本食的黑豚肉~~味道差唔多! 呢到d 醬料都有好多款揀, 唔錯, 岩晒貪心的我!!!牛陣仲有樣好, 呢到D爐馬力夠, 鍋到之後等一等就滾, 好快可以開始烚下烚下!呢到怕你唔夠飽, buffet吧仲有得勺咖哩汁飯!! 咖哩味香,  入口感覺更正!仲有雪糕食~~~

肉到啦, 切得薄薄的, 有著日本風味, 燙兩下就食得!

嚴選牛肉色澤鮮明! 脂肪比例剛好!

呢到d 醬料都有好多款揀, 唔錯, 岩晒貪心的我!!!
仲有雪糕食~~~
2015-11-30