2022-04-19
香港第一間結合咗日式 Cafe、OMAKASE、清酒、零售嘅店舖✨去到覺得好似置身未來世界🌌,有別一向日式木系風格,採用科幻型格的銀色為主調♾️,餐廳充滿研究及探索等元素👩🏻🔬,從門面到內部都充滿科幻感,彷如走進電影中的實驗室🔬21/4(期間限定)會推出$298 日本酒飲み放題🍶✨💫場有國際唎酒師團隊介紹及交流,一次過品嚐多款日本酒 💫引入日本傳統酒場文化 🌟數十款清酒無限供應~暢飲 240 分鐘 試咗幾款,推薦「特列純米 雨後の月 山田錦」🍶 俾喜歡偏甜易入口嘅朋友~飲落去甜甜地,好易入口~去到中段有微微酒精~最後會在口腔留下淡淡熱帶水果香氣✨💕🌟配以高質和式佐酒小食~每晚不同款式‼️🌟自助形式、自行挑選你喜愛的冷 / 熱盤,設有三品、四品、五品供選擇 😋當日試咗蕃茄芝士、吉列豬排、燒烏魚子~ 佐酒一流 🍶 採用季節性食材烹調、無防腐劑、喺濃味又開胃的菜式 ✨🌟設有「食事」(茶漬飯或和牛稻庭烏冬)供應茶漬飯有香濃明太子+即磨Wasabi等配料搭配高湯~清香嘅山葵及烏魚子嘅鮮咸味搭配茶漬飯嘅清甜~牛稻庭烏冬嘅和牛好嫩滑~幼身扁烏冬質感好soft 配湯底感覺好清甜😋滿足得來又可以暖胃💕 即
21/4(期間限定)會推出$298 日本酒飲み放題🍶✨
💫場有國際唎酒師團隊介紹及交流,一次過品嚐多款日本酒
💫引入日本傳統酒場文化
🌟數十款清酒無限供應~暢飲 240 分鐘