2023-10-22 23 浏览
我哋去咗旺角既一間日式超高質放題火鍋 天心!我哋揀咗壽喜燒湯底,加埋廣島蠔海鮮套餐,真係食得好開心!個套餐份量非常足夠,而且食材新鮮又好好味,真係令人好滿足。首先,佢哋嘅海鮮真係高質到不得了!有鮮蝦同帶子,仲有鮑魚!真係好新鮮嘅海鮮!配埋壽喜燒湯汁食落好鮮甜好多汁。特別係廣島蠔,鮮味十足,真係令人食完想再食!唔止海鮮,佢哋嘅牛肉同埋豚肉都好好味!豚肉絕對係一定要讚賞!豚肉嘅味道超級美味,肉質鮮嫩多汁,真係好有肉味!食落去真係好開心,好滿足。而壽喜燒湯底嘅味道亦都好出色,令整個火鍋更香更美味。湯底濃郁,香氣四溢,同各種食材一齊煮,味道更加豐富。加埋竹輪卷同冬菇等配料,令火鍋更加豐富多樣,味道更加出眾,非常打卡able!