2020-10-06
今日我哋去咗將軍澳大將日韓放題點食晚餐,呢度嘅放題有多種等級可以選擇,而我哋揀咗沖繩石垣牛級別!呢度嘅裝修非常有日式風格,而且環境闊落,有卡座,而攞食物嘅地方亦都好大,好闊,空間感十足呢度嘅送餐仲有一個特別之處就係採用機械人送餐!都幾特別呢度仲可以自製窩夫,有四部窩夫機,真係玩得好開心首先坐低之後揀好湯底同埋牛之後,職員就會送上一人一鍋嘅湯底,因為我叫咗沖繩牛,所以就會有一磺牛同埋五花肉、特選雞腿肉同埋仲有一個長腳蟹蟹棒,真係非常鮮甜之後我哋不停refill 牛肉,食到咁上下,我哋就出去攞蔬菜類,蔬菜種類眾多,仲有魚滑!個魚滑相當之有驚喜!飲品方面仲有自助汽水機同埋咖啡機,架飛機入邊仲有唔少嘅選擇,例如泡沫咖啡亦都有鴻福堂系列嘅支裝飲品,想健康啲嘅朋友就必飲!醬料區喺中間,小食亦都有唔少選擇,特別係冷盤嘅煮茄子,拌菜,日式大根牛腩,同埋炸雞食到咁上下決定去試吓甜品,自己自製嘅窩夫真係特別好食,我哋仲喺上面加上朱古力雪糕乳酪同埋一啲toppings ,食完一個仲想食第二個!🤭🤭
呢度嘅送餐仲有一個特別之處就係採用機械人送餐!都幾特別
呢度仲可以自製窩夫,有四部窩夫機,真係玩得好開心
同埋仲有一個長腳蟹蟹棒,真係非常鮮甜
亦都有鴻福堂系列嘅支裝飲品,想健康啲嘅朋友就必飲!