餐厅: 初見
资讯:

2019-07-09 122 浏览
今日同荃湾返工嘅朋友食饭,book左初见炸和风金栗紫薯饼,炸浆香脆而不厚,紫薯蓉好香甜,还夹杂着一粒粒栗子肉炸芝士饺子酿鸡翼,猪肉饺子馅加上芝士再酿入鸡翼中,炸得香脆嘅鸡翼同香浓嘅芝士👍🏻炸明太子酿鸡翼,明太子沙律咸香同配鸡翼炸得脆卜卜👍🏻👍🏻初见邪恶炸薯条,好似炸薯条配上香浓嘅牛油汁同咸咸嘅蛋黄后本身已经不错,再配上铺头嘅沙律酱,真好味轻煎北海道带子黑松露意大利饭,带子很大粒,饭很creamy,饭里面嘅芝士溶咗之后后仲有拉丝嘅感觉😍
今日同荃湾返工嘅朋友食饭,book左初见

炸和风金栗紫薯饼

炸芝士饺子酿鸡翼+炸明太子酿鸡翼
炸明太子酿鸡翼,明太子沙律咸香同配鸡翼炸得脆卜卜👍🏻👍🏻

初见邪恶炸薯条

煎北海道带子松露意大利饭