2021-12-15 46 浏览
輕食「一汁一菜」主打日式湯品+小菜!我最鐘意飲湯好啱我吖🤣食完隔幾個鐘喉嚨都無唔舒服!無味精添加健康輕食🥰Set B 湯+一品料理+日本米飯 $79 🥘一汁一菜和牛羅宋湯:和牛好嫩滑軟腍,大約有3小塊裡面仲有大大塊薯仔,羅宋湯比較甘口唔辣咀,🍗蕃茄菠菜芝士雞肉卷:大大塊雞肉卷3卷,中間夾住軟滑芝士同埋菠菜蓉,沾沾蕃茄醬超開胃!🥗野菜沙律好健康~有青瓜片、甘荀片、沙律菜、奇異果片,另上沙律醋~Set C 湯+咖哩飯 $89🫕北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯:雞塊嫩滑大約有2塊,有西蘭花🥦粟米湯味道唔會好甜粟米味濃郁~好有日本感覺🍛濃香牛肉野菌咖哩飯:牛肉大大塊,日式咖哩甘口甜甜哋一啲都唔辣!咖哩裡面仲有洋蔥🧅本菇🍄甘荀🥕勁香咖哩配埋煙韌日本粒粒珍珠米~超級好食!🥗五彩野菜濃豆腐拌:本菇、甘荀絲、菠菜絲、豆卜絲🍞石窯麵包:做早餐一流~
輕食「一汁一菜」主打日式湯品+小菜!我最鐘意飲湯好啱我吖🤣
食完隔幾個鐘喉嚨都無唔舒服!無味精添加健康輕食🥰

Set B 湯+一品料理+日本米飯 $79
一汁一菜和牛羅宋湯
蕃茄菠菜芝士雞肉卷

Set C 湯+咖哩飯 $89
北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯
濃香牛肉野菌咖哩飯
🥗五彩野菜濃豆腐拌:本菇、甘荀絲、菠菜絲、豆卜絲
五彩野菜濃豆腐拌
🍞石窯麵包:做早餐一流~
外卖自取
一汁一菜和牛羅宋湯