2023-02-02 140 浏览
除咗打邊爐🤩🤩Be最鍾意就係食燒肉✨同朋友邊飲邊食邊吹水就最好不過😆仲要係任食燒肉有得無限添加先夠爽嘅🥳.✨極上牛小排海鮮放題 $378@位放題有四個套餐選擇✌🏻✌🏻我哋揀咗呢個餐有包埋海鮮嘅😋更有多達139品食物(😍Be最最愛係個極煙韌又流心嘅炸芝士年糕🧀🧀) 可以任飲任食120分鐘😍呢到連醬料都有好幾款選擇!例如月見沾蛋汁!要黎點燒肉食係好夾🙌🏻.✨坐低後店員會先上一盤牛肉拼盤🥩裡面包括有極品牛小排、牛頸脊、牛板腱同扇貝等等!牛小排望落雪花均勻🐂食落肉味較濃且肉質嫩滑!扇貝燒完都仲係好大粒好肥美又鮮甜😋.✨海鮮方面我哋試左鯖魚、魷魚🐙、香草牛油🧈蝦仁🍤(好彈牙)同牛油廣島蠔(大隻又肥美)另外野菜類我哋仲食左蜜糖牛油番薯🍠(好飽肚😂)、蒜香牛油蘆筍(燒完都好清甜)、粟米🌽(加牛油香甜!)同冬菇,而食燒肉又點少得燒菠蘿🍍(香甜又多汁😆).✨講到甜品永遠都係有另一個胃😝有好幾款選擇Be嗌咗日式泡芙(滿滿忌廉內餡) 、芝士蛋糕、榴槤麻糬(夠煙韌榴槤味濃😆)、同紅豆蓉今川燒(不過掛住傾計俾我哋燒燶咗😂)最後每位仲有一杯Movenpick雪糕🍦作ending💕識食一定係食士多啤梨味🍓🍓
✨極上牛小排海鮮放題 $378@位