2017-04-27 921 浏览
朋友太耐冇见想见下梗系约饭局啦, 朋友太多食物选择又多 ,自然意见都多, 咁拣放题就一定冇得输,咁当然系上嚟睇下有乜好介绍 又近近哋铁路站 ,见到大阪呢间铺就打电话嚟预约, 点知打到嚟佢哋话而家已经唔做放题 因为已经转咗手, 咁谂住放弃再揾过第二间嘅时候佢哋而家新开张有好多优惠㖞,新张期内惠顾指定消费就送小食同饮品全免(酒精类除外) ,咁我见到已经通知晒啲朋友咁就即管听下佢哋有咩推介 ,咁佢问我哋有几多人? 咁我就同佢讲大人同细路加埋有十几人 咁佢就推介我铺头每日有喺日本新鲜空运嘅海鲜set,主有有鱼、贝类、大虾,足够十人份量,要多个店长推介既龙虾刺身,加埋寿司,一定够食,大约三千元多D,咁十几人除埋都系二百几,放题都系咁上吓啦,就唔谂咁多就拣呢间,当晚一去到门口,见到招牌到网站提供既相片已经唔同,粉红色既字加上樱花图案真系有少少大阪既感觉, 当然食物既质素先系重点啦,一坐低就即刻送上小食, 螺肉同八爪鱼呢啲咁行嘅小食一定唔少得啦, 点知见到杰挞挞一堆, 心谂唔系又中伏呀今次又比人闹啦, 跟住见到串烧天妇罗同蟹子沙律一上 个心即刻定番啲 ,一食就知即叫即整, 但呢啲都唔系重点 ,重头戏喺个新鲜空运嘅海鲜set,当晚有活赤贝、象拔蚌、大虾同一条大鱼,份量够晒睇头,加埋再叫左寿司同龙虾,啱啱多到吓亲,寿司又大大件,食到咁上吓,点知重有野黎,我明明冇再叫,原来师父同我讲,个set包埋,佢地用大虾D膏炒左个饭,D虾头攞黎炸,仲有个龙虾头用黎煲粥,仲送左个柚子芝士蛋糕比我地试食,今晚真系饱到反艇,都只系三千几又冇时限,真系好满足,一定有下次。
2017-04-08
用餐优惠
试食活动
  • 新鲜空运海鲜set同店长推介既龙虾。