2018-08-04
係出面有店員俾咗呢張紙我哋,跟住上面嘅枱號,上咗小樓梯入餐廳,全程都有人guide住發現張紙都幾特別,有生日,行李同BB車,唔知係咪會有特別待遇呢一坐低當然係立即叫個大大個刺身拼盤打卡啦,可惜唔係個個朋友都食刺身,所以叫嘅份量都唔多,絕對係量入(食得落)為出(落單)嘅策略叫咗甜蝦,赤海蝦,帶子同三文魚三文魚都係腩位,幾靚幾新鮮甜蝦同赤海蝦都大大隻,肥厚肉美,食落甘甜叫咗花之戀同呢個明太子車海老卷每件size都好好,一啖食哂呢度嘅飲品都係要落單嘅,有茶飲,有汽水,亦有減肥可樂蒲燒鰻魚,鰻魚皮係脆嘅!燒得好靚而且啲蒲燒汁好入味,厚厚嘅肉又夠彈牙,真係想係咁encore牛柳粒同炸蒜片呢個配搭都係仍然咁正嘅,啲蒜片夠厚,又香牛柳粒唔多,如果多人食可以叫兩份添燒雞翼,我鐘意食燒到好脆,入面嘅肉白雪雪又夠juicy一人一隻食到lam lam脷清酒會有兩個杯俾你自己倒,飲落去都幾暖胃壽司好多好豪華,特別係個穴子好搶眼足足3件壽司咁長火炙嘅壽司都好香,醬汁配搭都頗佳不得不提仲有佢呢度嘅冷氣好強勁,出面熱辣辣,入到嚟真係舒服哂不過要提醒返女士們,坐耐咗可能會凍,最好都帶定件褸著
叫咗甜蝦,赤海蝦,帶子同三文魚
三文魚都係腩位,幾靚幾新鮮
甜蝦同赤海蝦都大大隻,肥厚肉美,食落甘甜
叫咗花之戀同呢個明太子車海老卷
每件size都好好,一啖食哂
呢度嘅飲品都係要落單嘅,有茶飲,有汽水,亦有減肥可樂
蒲燒鰻魚,鰻魚皮係脆嘅!燒得好靚
牛柳粒同炸蒜片呢個配搭都係仍然咁正嘅,啲蒜片夠厚,又香
牛柳粒唔多,如果多人食可以叫兩份添
燒雞翼,我鐘意食
燒到好脆,入面嘅肉白雪雪又夠juicy
一人一隻食到lam lam脷
清酒會有兩個杯俾你自己倒,飲落去都幾暖胃
壽司好多好豪華,特別係個穴子好搶眼足足3件壽司咁長
火炙嘅壽司都好香,醬汁配搭都頗佳
不過要提醒返女士們,坐耐咗可能會凍,最好都帶定件褸著