2021-08-22 396 浏览
尋晚喺旺角附近行街,行到肚餓就諗住搵間餐廳食嘢~見到創興中心呢間日式放題好想試吓~餐廳好大,有自助吧,可以揀唔同種類嘅飲品,仲有沙律菜🥗熟食,雪糕🍦同埋甜品🍮等等嘅選擇~炸物有唔同款式嘅炸物,我哋揀咗紫心香芋丸同埋吉列炸鮮奶~外層炸得幾香脆,入面有香甜嘅芋泥,外脆內軟~炸鮮奶幾香甜,唔錯菊花蜜自助區斟嘅飲品~幾香甜嘅菊花味,暖暖地,仲可以清熱解毒添創意壽司有唔同種類嘅創意壽司🍣我哋揀咗鵝肝帶子壽司,和風黑松露吞拿魚他他壽司~壽司面有黑松露醬,吞拿魚幾正,鵝肝食落幾滑幾好味😋極尚花膠盛宴一碟有好大塊嘅花膠,食落軟軟淋淋,醬汁好濃郁,仲有西蘭花🥦幾健康,幾好味燒鯖魚,燒鰻魚燒得好香嘅鯖魚,配埋檸檬汁🍋酸酸甜甜,幾正~鰻魚同樣咁Juicy,幾香甜刺身有北海道帶子刺身,赤貝,泰式生蝦刺身同埋北寄貝刺身,都幾正~幾鍾意泰式生蝦刺身,幾有鮮味,配埋酸酸甜甜嘅醬汁,幾特別!

炸物

菊花蜜
自助區斟嘅飲品~幾香甜嘅菊花味,暖暖地,仲可以清熱解毒添

創意壽司
有唔同種類嘅創意壽司🍣我哋揀咗鵝肝帶子壽司,和風黑松露吞拿魚他他壽司壽司面有黑松露醬,吞拿魚幾正,鵝肝食落幾滑幾好味😋

極尚花膠盛宴

燒鯖魚,燒鰻魚