2018-05-18
今日同屋企人一家大細嚟到呢間日本餐廳食放題 ,嚟到門口, 已經大排長龍好熱鬧喎 ! 餐廳是位於商場內人流極暢旺 , 也有很多其他食肆 ,要留意的是而家只係五點半已經門口大排長龍很多客人有老有嫰準備入去食大餐。我們一家大細被安排座位後,小朋友們已急不及待到水吧部取自己喜歡喝的飲品, 飲品數量、種類五花八門, 各適其適一定有一款啱你飲!大人們大家忙於討論著會點什麼食品,魚生刺身、 壽司就給小朋友 、熟食羊架、 炸蠔、芝麻雞翼就交給長輩爺爺嫲嫲 ,我自己就叫了個咖哩蟹啦 !當然仲有蟹粥。小朋友們開心地拿著自己喜愛的飲品返迴座位,而食物亦相繼傳到枱上。先嚟嘅就當然係魚生刺身同埋壽司啦 ,魚生刺身同埋壽司所用嘅食材都新鮮好味, 賣相亦吸引 。另外羊架也是非常好味味道一流 ,大人小朋友都食到舐舐脷 ,跟住再嚟蟹粥,同埋咖哩蟹……yeah好大隻蟹鉗呀!大家吃到興高采烈的時候,小朋友已急不及待出去取他們的最愛甜品,甜品也是各適其適 ,任君選擇 。而好耐冇吃過,令人回味的就是蜜瓜雪糕同埋雲呢拿乳酪喇!其實在晚市時段到酒店食自助餐,起碼都四五六百蚊起, 但今次呢吃日本放題每位只需二百零蚊!其實在晚市時段是
其實在晚市時段到酒店食自助餐,起碼都四五六百蚊起, 但今次呢吃日本放題每位只需二百零蚊!其實在晚市時段是一個非常優惠超值的價錢,因為只是兩百零蚊便吃到很多不同種類的食品, 怪不得在日本放題餐廳內都是一家人大夥兒,有老有嫩高高興興地又可渡過一個愉快吃飽飽的晚上啦!