老公想打邊爐 我想食放題 所以就上網搵一搵有無兩樣可以同時做既餐廳啦 近近地旺角就有 所以老公接左我收工就一齊去啦上到去因爲仲早所以唔洗等位 兩個人坐卡位好闊落 我地叫左四格湯底 有沙嗲 人參雞 豬骨 冬瓜排骨 我覺得豬骨同冬瓜排骨差唔多 人參雞有驚喜 湯底本身都好足料蔬菜同大部分邊爐食材都係自助既 肉類同海鮮就係好似放題咁點 我地叫左豚肉同美國牛小排 兩樣都好薄身 肥瘦均勻 唔點豉油都好味放題呢就同一般只食放題既餐廳一樣有刺身 壽司 炸物 燒烤 等等 刺身都幾多款 因為我鐘意食甜蝦同貝類多啲 佢既甜蝦 馬刀貝 赤貝都好新鮮爽口 壽司大細岩岩好 唔會太大舊好易食到飽晒 火炙系列好香 入口即溶 正炸野有我鐘意既日式餃子 其他天婦羅都發揮正常牛舌 雞翼 雞串 全部都燒得好香 唔會太乾身 好食 今晚又可以打邊爐又可以食放題 真係好!

蔬菜同大部分邊爐食材都係自助既 肉類同海鮮就係好似放題咁點

炸野有我鐘意既日式餃子 其他天婦羅都發揮正常