餐厅: 浦和日本料理
资讯:

2012-01-27 532 浏览
第一次光顧,無論服務,食物,環境也十分好,雖然種類不算太多,但勝在質量取勝。刺身拼盤:北寄貝、榮螺、三文魚、鮑片,材料新鮮,三文魚唔好切咁厚會好啲,好漏;牛舌串燒:唔會乾爭爭;芝士焗蠔:材料填滿整個蠔,雖然隻蠔幾奀,不過啲配料好味,明知會漏,但都叫左幾個ROUND;琉璃蝦壽司:當日無呢種刺身,朋友話好食;七味雞翼:外表睇唔太吸引,食落少少辣辣,惹味;一口和牛:多汁,一啲都唔韌,有水準;清酒煮蜆:一般這個食評是在我昨晚光顧灣仔店後補上的,一是回味上環店的好,二是斥責灣仔的差,原來同一寶號,不同分店,原來分別真的這麼大,尚有荃灣分店未嘗試,希望不會又一次失望就好了。
第一次光顧,
無論服務,食物,環境也十分好,
雖然種類不算太多,但勝在質量取勝。

牛舌串燒:唔會乾爭爭;
琉璃蝦壽司:當日無呢種刺身,朋友話好食;
七味雞翼:外表睇唔太吸引,食落少少辣辣,惹味;
一口和牛:多汁,一啲都唔韌,有水準;
清酒煮蜆:一般

這個食評是在我昨晚光顧灣仔店後補上的,
一是回味上環店的好,二是斥責灣仔的差,
原來同一寶號,不同分店,原來分別真的這麼大,
尚有荃灣分店未嘗試,
希望不會又一次失望就好了。

刺身拼盤
牛舌串燒