剛開張不久,位於L6樓,環境寬敞過萬呎,裝修日式簡約,坐得舒服,唔似啲細店咁擠迫。呢度係全線第一間有分A、B餐嘅分別,300幾蚊一個價,已經可以任食到好多,性價比真係爆燈!一入座,哇,刺身區新鮮到不得了!先嚟咗藍鰭吞拿魚刺身,魚肉厚實彈牙,入口即化,帶住淡淡嘅鮮甜,絕對係必點!跟住試咗鱈魚乾蟹肉蟹粉taco,呢個創作菜好特別,鱈魚乾脆口,蟹肉蟹粉鮮香濃郁,夾住taco嘅脆皮,食落去層次分明,感覺好high end,但價錢又平,超值!海鮮部分都勁正,油鹽焗大頭蝦,蝦肉彈牙多汁,油鹽調味剛好,唔會太鹹,焗得香脆;金銀蒜蓉粉絲蒸蟶子皇,蟶子皇大隻新鮮,蒜蓉粉絲吸咗滿滿鮮味,蒸得軟嫩,食到停唔到口;油鹽焗奄仔蟹,小小隻但蟹膏蟹黃超豐富,焗法簡單但味道濃郁,香港人最愛嘅家常feel。300幾蚊食到龍蝦,真係好過好多酒店自助餐,酒店嗰啲往往貴過$500,質素又唔一定咁新鮮,呢度完全勝出!肉類都唔輸蝕,火炙A5和牛伴海膽,A5和牛油花豐富,火炙後外脆內嫩,海膽奶油般滑順,兩樣配埋簡直係天堂組合;拖羅肥美入口溶,油脂香濃,食完一碟即刻想再嚟!另外,自助區有全港獨家嘅Nutella醬機,哇,呢個真係亮點

肉類都唔輸蝕,火炙A5和牛伴海膽,A5和牛油花豐富,火炙後外脆內嫩,海膽奶油般滑順,兩樣配埋簡直係天堂組合;拖羅肥美入口溶,油脂香濃,食完一碟即刻想再嚟!另外,自助區有全港獨家嘅Nutella醬機,哇,呢個真係亮點!可以自己擠Nutella醬落甜品度,夾住雪糕或水果,甜到心坎裡,感覺好玩又創新,唔似傳統日式放題咁單調。

整體嚟講,呢間店170款菜式加30款飲品任飲任食,適合家庭或朋友聚餐。300幾蚊食到咁多高質日式料理,性價比高到爆,強烈推薦大家去試下,尤其荃灣居民,近在咫尺👍🏻