2018-08-24
早就有同事介紹話旺角有間日本野收好夜。今晚就約左男友一齊去試下!其實吾太難搵,係山東街KFC隔離有電梯上一樓,仲要出面有好大個招牌。一定睇到!一上到去餐廳係長方形,有一排卡位。環境都幾舒服!見到餐廳每日都有一款優惠,今日係星期日,有個刺身4點半價!又見到有3文魚10片都係50蚊。都幾抵!餐牌選擇有沙律前菜壽司刺身飯麵!心大心細既我樣樣都想試下!最後決定左點呢幾樣!黑松露三文魚沙律🥗:份量細細碟,有普通西生菜墊底,上面三文魚橯左黑松露沙律醬,一食落去真係好大陣煤氣味。笑!其實都幾特別既,不過就無哂3文魚既鮮味啦。大板燒:呢個好食,吾會好厚粉漿!入面有什菜,個味吾差。一個圓形大概6寸既size。兩個人食岩岩好!因為都幾飽肚。和牛同牡丹蝦壽司🍣:和牛壽司燒得好香,牡丹蝦size都算大隻。吾會好大舊飯!刺身4點:有甜蝦,三文魚,吞拿魚同油金魚。樣樣都好新鮮,無雪味!做緊優惠值得一點!鰻魚炒飯:呢個好好食!炒得好香,飯一粒粒,鰻魚都好多,切到一粒粒,啖啖都食到鰻魚咖!仲有個飯一啲都吾咸,岩岩好!睇落好深色,其實吾咸!好味呢度環境的確幾好,放工宵夜吹下水都幾舒服!價錢又合理吾算太貴!