💖Freshlane系港岛有多间分店嘅外卖平台,只要系app📱度落单,然后去佢地智能柜自取、或者外卖速递🛵都可以。佢地同30几点餐厅都有合作,我今日想食东南亚菜,嗌左Bali Bowl试下佢地嘅印尼🇮🇩菜!1️⃣印尼炒面配鸡肉🐔 $64💖印尼炒面食极都唔腻,香口过公仔面多多声!鸡肉份量几多,切成细块,口感几软同唔干。另外有太阳蛋、青瓜🥒、番茄🍅同炸蒜粒🧄。仲送左块虾饼🦐!2️⃣香炸猪肉粒🐖 $64💖除左白饭同靓靓嘅太阳蛋🍳之外,另外配balinese salad,系一啲爽脆咸香嘅菜,食落有种榨菜嘅感觉。香炸猪肉粒外脆内嫩,炸皮唔会松厚湿润,keep到嘅脆口感,油腻感都唔会好重!3⃣️印尼薯饼🥔 $38💖推荐!外皮好脆又香口,油香味邪恶😈。入面好足料,薯仔口感绵密,仲有葱等其他配菜。💖点餐同攞餐都好方便快捷,推荐比赶唔切煮饭🔥、想加𩠌或者附近返工💼嘅朋友仔,嚟呢度买方便又好味~

1️⃣印尼炒面配鸡肉🐔 $64

2️⃣香炸猪肉粒🐖 $64