2017-12-11 444 浏览
九月時間比較忙,一直都冇咩時間食好野,於是得閒馬上去食一餐放題放鬆下。呢度食野既人好多,夜晚九點食依然爆埸,不過野食黎既時間依然好快,而且熱食唔會擺到凍哂先上,非常有效率!首先係焗帆立貝,芝士味濃郁,其中兩件重有兩隻帆立貝係入面,而且亦唔係好細件,非常足料,帆立貝都唔會焗得太耐而覺得韌而唔易咬。之後係炸天婦羅,上碟時熱辣辣,亦都炸得好脆,口感不錯。壽司款式好多選擇,細細件唔會好飽。饅魚係咁多樣食物裡面最帶比我驚喜既一樣野,雖然話放題食串燒饅魚冇咩特別,不過呢度既串燒饅魚真係燒得好香,又唔會燒得太焦,而且上碟既時侯真係好熱,口感一流。牛柳粒口感鬆軟,肉汁多,份量比較少唔洗驚叫左之後會好飽肚食唔落其他野,而且蒜味好香,但香得黎又唔會蓋過牛肉味。最後重有movenpick 同 Haagen-dazs雪糕可以揀!
之後係炸天婦羅,上碟時熱辣辣,亦都炸得好脆,口感不錯。
壽司款式好多選擇,細細件唔會好飽。

2017-10-09