2022-08-31 56 浏览
作為一個專業嘅食家,食串燒都好有心得㗎!聽到最近喺深水埗開咗一間串燒,專程預約週末來試試。餐廳嘅墊枱紙都好貼心🥰比客人都可以大致上了解到餐廳主打嘅食物。不得不介紹串燒嘅選擇,多元化又可以20幾蚊內就可以食到🤩抵到爛!招牌雞翼串 $18 誘人嘅雞油香🤤,聞到都令人食指大動,皮薄又肉質鮮嫩。燒潮汕爆汁牛丸 $22 真!爆!汁!勁易咬又彈牙,大人細路都啱食👍🏻燒潮汕正宗豬肉丸 $22粒粒都有豬肉係面,唔係粉好糊個隻,真材實料👍🏻燒潮汕特色魚皮餃 $22 色澤燒得好好,燒完一啲都無帶走佢本身煙韌嘅特色🙌🏻出色出色!燒菠蘿 $14 燒完都仲可以維持到酸甜可口、清甜爽口🍍抵讚喔~蒜香山燒活元貝 $38 顆粒飽滿,價錢超值!陣陣蒜香,醬香四逸。連汁都鮮甜🤭燒潮汕蝦棗 $22 呢個對我來講都係一個新嘗試,之前喺出面都冇咩點見過,點知都好有驚喜🤗粒粒可口!食家滿足😎點都會老實俾正評,無花無假,一流「一喜燒」提提大家記得要book位喔🤭