2022-01-11 49 浏览
呢度地方好大,闊落舒服,好有美國酒吧feel, 員工有禮貌,亦都非常細心,我地早到左,佢見暫時都吉位,就俾多張枱我地拍埋,等我地放食物都鬆動啲。呢度除左牛肉漢堡,仲有好多選擇,有素,魚,海鮮,雞同鴨。梗有一款啱你。我地叫左一個Lunch Burger combo 同一個沙律,份量都幾多,夠晒飽!Truffle Cheese Portobello Burger 黑松露芝士大烤菇煙肉牛肉漢堡加-個Burger黎到既時候已經幫你切開左一半,方便我地share,包夠鬆軟,漢堡實淨啖啖肉有咬口。我地另外加左$30 轉lunch burger Combo, 有直薯條🍟同飲品。Foie Gras on Green鵝肝沙律- 鵝肝煎得外脆內軟,夠juicy,沙律菜非常新鮮,有羅馬生菜🥬火箭菜,紫洋蔥圈同蕃茄🍅,蕃茄仲要係去左皮架,好有心機!Bundaberg蜜桃味梳打水-食漢堡包另一清新選擇,唔使次次都係配可樂!

2022-01-10
午餐