2018-04-10 83 浏览
今日同幾個大食人士GATHERING,唔好諗任食打邊爐最妥當約左去旺角紅火鮮料火鍋專門店兆萬中心樓下唔使等LIFT,正呀坐低就點野食啦拎定野飲先啦,好多選擇喎,我個朋友一野拎5隻味韓國飲品,當然好快俾我地每人拎一罐拎晒啦先黎過雞煲底打打底先要左中辣都幾野味,雞都算多,唔錯食左無數咁多野,點評下大約有咩生猛海蝦,田雞,魚咀,脆鯇骨腩,脆鯇魚片是日海鮮係蜆,西班牙黑豚肉,美國雪花肥牛,安格斯牛柳粒,黃沙豬潤.新鮮雞件,鮮蝦丸,墨魚丸,大蝦鮮蝦雲吞,鮮蝦滑,午餐肉,雞肉 腸,芝士腸,粟米..先點評必食系列海鮮類:生猛海蝦,田雞脆鯇骨腩,脆鯇魚片 海蝦好實肉,係新鮮有好香既蝦味田雞,新鮮到仲識郁,堅好食脆鯇骨腩,脆鯇魚片-同樣係好新鮮彈牙肉類:西班牙黑豚肉,美國雪花肥牛,黃沙豬潤.新鮮雞件黑豚好香豬味,肥牛脂肪比例都OK,黃沙豬潤.新鮮雞件同樣新鮮好食大蝦鮮蝦雲吞,鮮蝦滑--非常足料,打邊爐必食物
約左去旺角紅火鮮料火鍋專門店
兆萬中心樓下唔使等LIFT,正呀

坐低就點野食啦
先黎過雞煲底打打底先
要左中辣都幾野味,雞都算多,唔錯
食左無數咁多野,點評下大約有咩

..先點評必食系列
海鮮類:生猛海蝦,田雞脆鯇骨腩,脆鯇魚片
 海蝦好實肉,係新鮮有好香既蝦味
田雞,新鮮到仲識郁,堅好食
脆鯇骨腩,脆鯇魚片-同樣係好新鮮彈牙
肉類:
西班牙黑豚肉,美國雪花肥牛,黃沙豬潤.新鮮雞件
大蝦鮮蝦雲吞,鮮蝦滑--非常足料,打邊爐必食物
2018-04-09