餐厅: 快樂漁港酒家
资讯:

2019-05-23 2411 浏览
今日同一家人去鲤鱼门食海鲜,而家好多人食海鲜都会分散左去屯门三圣或者流浮山,我地一家就始终系鲤鱼门既fans呢间海鲜酒家连个名都有莫名亲切感,沿路行去系湿湿立立既路同一浸海鲜味,但去到酒家门口就会唔同哂,因为翻新无耐,里面装修颇新架~~海鲜由嗲地发板,我地就坐系度等食。先炒左碟菜同叫左出名既木瓜杂鱼汤。个木瓜杂鱼汤,鱼味劲浓,饮完唔口喝,即系一d味精都无?无都咁好饮既?(由于比我地呢班饿狼清哂,所以影唔切相)炒虾拼煎米粉饼,虾既鲜味配上好少酒家提供既炸米粉饼,简直一流避风塘濑尿虾,大只多肉,唔洗讲个d炸蒜炸到个濑尿虾香到不得了,真系连壳都想食埋。蒜茸蒸贵妃蚌,真系好似贵妃蚌咁珠圆玉润,新鲜厚肉,妈呀!好味呀!登登登登!我最爱既蛏子,豉椒炒,d肉多到好似食扒咁,十万个Like呀!
今日同一家人去鲤鱼门食海鲜

海鲜由嗲地发板,我地就坐系度等食。

(由于比我地呢班饿狼清哂,所以影唔切相

炒虾拼煎米粉饼

避风塘濑尿虾